Ansamblul Park Residences 5 are in lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, în partea de nord a Capitalei, în sectorul 1. Dintre acestea, aproximativ 40% au fost deja cumpărate din fază de proiect, potrivit Nordis, compania imobiliară care se ocupă în exclusivitate de vânzări. Cele mai multe apartamente vândute sunt cu două și trei camere.

35812-emanuel_postoaca.jpgNordul este cea mai dorită zonă rezidențială din București, datorită proximității față de largi zone verzi ca Parcul Herăstrău și de mari centre comerciale, a prezenței sediilor angajatorilor de top, dar și a faptului că aici nu există parcuri industriale și nici aglomerări urbane ca în celelalte zone ale Bucureștiului. Park Residences 5 este gândit pentru cei care iși doresc o viață confortabilă, într-un spațiu elegant și cu personalitate.

În prima fază de construcție, apartamentele au fost achiziționate în special de investitori, spre a fi ulterior închiriate, existând o cerere mare de apartamente pentru închiriere, în această zonă, declară Emanuel Poștoacă, General Manager al Nordis.

Ansamblul Park Residences 5 are în lucru construirea a 160 locuințe, de la studiouri, la apartamente de două, trei, patru și cinci camere, deservite de o zonă comercială de cca 600 mp, cu piscină, sală de fitnnes, saună, un magazin shop&go, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumusețare și un bancomat. Clădirile elegante sunt realizate în stil modern și au un regim redus de înălțime, demisol, parter și patru etaje.

Structura de rezistență este asigurată de un sistem mixt de cadre de beton și diafragme din beton armat cu planșee din beton armat, pereții exteriori fiind realizați din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm, placați la exterior cu polistiren de 10 cm și cărămidă decorativă.

Finisajele interioare sunt de calitate superioară, cu ferestre germane cu profil Veka si feronerie Roto,  vopseluri superlavabile de import Kraft Brilliant, uși interioare de la Pinum, placaje ceramice de import Spania, baterii Grohe, obiecte sanitare din gama Villeroy&Boch, iar parchetul este triplustratificat din frasin sau stejar, marca Kahrs, adus din Suedia.

Clădirile sunt echipate cu lifturi performante Schindler, cu o capacitate de șase persoane fiecare. Complexul este prevăzut cu pază și sisteme de supraveghere video și interfon, pentru asigurarea siguranței viitorilor proprietari.

Ansamblul Park Residences 5 se află amplasat în partea de nord a Capitalei, în sectorul 1, pe strada Nuferilor,  într-o zonă liniștită si verde, Străulești, în apropierea lacului cu același nume.

35813-park_residences5_nordis.jpgPrețurile locuințelor din Park Residences 5 sunt cuprinse între 49.000 euro + TVA și 190.000 Euro+TVA, în funcție de suprafață și poziție în amsamblu.  Suprafețele construite variază între 44 mp, pentru studiouri și 170 mp construiți, pentru apartamentele de cinci camere.

Lucrările la proiectul Park Residences 5 au demarat în noiembrie 2013, iar acum construcția ansamblului se află la stadiul de montare a ferestrelor și trecere la finisaje interioare, fiind realizată în proporție de 70%.

Finalizarea întregului complex este prevăzută pentru primăvara viitoare, respectiv lunile aprilie-mai 2015.

„Estimăm că vânzările vor avea un ritm și mai accelerat, în momentul în care vom termina finisarea integrală a primelor apartamente, ansamblul Park Residence 5 devenind astfel accesibil și pentru cumpărătorii end-useri, cei care se finanțează în general prin credite bancare.

Ultimul ansamblu construit de către developer, Park Residence 4, având 24 apartamente de lux, din zona Șoseaua Nordului, l-am realizat și vândut integral pe timp de criză, între anii 2012 - 2013”, completează Emanuel Poștoacă, General Manager al Nordis.

 

Despre Nordis

Grupul de firme imobiliare Nordis a fost înființat în 2008, de către Emanuel Poștoacă, consultant imobiliar cu experiență in investiții rezidențiale în zona de nord și astăzi reunește trei firme specializate: Nordis, de intermediere imobiliară, Nordis ­ Administrare, de administrare de imobile și Nordis Investments, de investiții si dezvoltare imobiliara.

Nordis are în portofoliu , la vânzare, închiriere sau în administrare  peste 2.500 de proprietăți premium din zonele de nord ale Bucureștiului din Piața Victoriei și până în Iancu Nicolae: Kiseleff, Aviatorilor, Primăverii, Herăstrău – Șoseaua Nordului, Băneasa și Pipera.

Printre companiile care au apelat la serviciile Nordis se numără - - Generali, , De Silva, Porsche Bank, Lukoil, BCR, Lidl, BauMax, Arabesque, Strabag, Alstom, Philips, Dent Estet, Alitalia, Apa Nova precum si Ambasada Ungariei, Ambasada Coreei, Ambasada Ciprului.

24 November 2014