Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut exclusiv de Immofinanz Group, a fost premiat cu distincția Highly Commended în cadrul etapei europene a bine-cunoscutei competiții International Property Awards. Este al doilea an consecutiv în care compania se înscrie pe lista câștigătorilor, concurând alături de proiecte din alte 30 de țări. Dacă în 2013, Evocasa Selecta a fost proiectul laureat, în 2014, Edenia Titan este proiectul din portofoliul Adama declarat câștigător la categoria Development Multiple Units.

35423-edenia_titan_homepage.jpgPremiile European Property Awards din acest an au fost decernate în cadrul evenimentului anual European Property Show, desfășurat la Londra pe data de 14 octombrie 2014, gala bucurându-se de participarea Lordului Richard Best, membru în Camera Lorzilor (Parlamentul Marii Britanii). Adama a fost reprezentată de Alina Necula, Head of Marketing & Sales.

În fiecare an, evenimentul devine locul de întâlnire al celor mai importanți jucători europeni din real estate – dezvoltatori de top, arhitecți, designeri de interior sau brokeri imobiliari, pe lângă gala de decernare a premiilor, în cadrul European Property Show fiind organizate workshop-uri și mese rotunde pe teme actuale din piața imobiliară, precum beneficiile standardelor internaționale pentru piața imobiliară, concepte de retail profitabile sau regenerarea urbană.

”Pentru al doilea an consecutiv, Adama reușește performanța de a fi premiată în cadrul prestigioasei competiții International Property Awards, fiind singura companie din România câștigătoare la categoria sa. Premierea proiectelor Evocasa Selecta și Edenia Titan vine ca un statement al calității, nivelul impus de Adama dovedindu-se a fi unul occidental și putând să concureze cu alte ansambluri rezidențiale din Europa”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Edenia Titan, proiect dublu premiat

Pe lângă distincția Highly Commended obținută recent, ansamblul rezidențial Edenia Titan, prin intermediul căruia Adama se înscrie și în 2014 printre companiile câștigătoare, a fost desemnat în 2013 “Proiectul rezidențial al anului” în cadrul unei alte competiții regionale renumite, CIJ Awards.

35424-edenia_titan_1.jpgEdenia Titan cuprinde trei clădiri cu 352 de apartamente de una, două și trei camere, cea de-a doua fază de dezvoltare fiind livrată de Adama post-criză, în 2013. Ansamblul beneficiază de o amplasare ideală pentru un complex rezidențial nou: într-un cartier de tradiție al orașului - Titanul, având acces facil la zona de centru sau la alte cartiere ale Capitalei, dar și toate facilitățile de zi cu zi în imediata apropiere: stația de metrou și Parcul Titan, școli, grădinițe sau centre comerciale, precum Iris Titan Shopping City, adresându-se astfel familiilor active, în căutarea unei locuințe moderne.

Apartamentele din incinta Edenia Titan dispun de finisaje de înaltă calitate, păstrând standardele internaționale și garanția unui constructor de top din România - Bog’Art. Locatarii beneficiază și de o serie de facilități în cadrul proiectului: locuri de parcare, pază 24 de ore din 24, suprafețe comune atent îngrijite, spații de depozitare încăpătoare, un loc de joacă pentru copii și o comunitate extinsă de locatari, prima fază de dezvoltare a proiectului fiind vândută integral.

European Property Awards fac parte din faimoasa competiție International Property Awards, numărându-se printre cele mai prestigioase distincții dedicate segmentului rezidențial și comercial, fiind și competiția cu cea mai ridicată cotă din lume în funcție de valoarea proiectelor înscrise.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor oferite de un juriu de calibru, format din peste 70 de experți internaționali care desemnează câștigătorii exclusiv din rândul proiectelor finalizate, precum și al agențiilor imobiliare de top din Europa. Rusia și Turcia conduc în clasamentul țărilor cu cele mai multe premii obținute de-a lungul timpului.

Pe 4 decembrie, în Dubai, câștigătorii European Property Awards care au obținut cel mai mare punctaj vor concura în fața celorlalte companii premiate din Asia, Africa, UK, America de Nord și de Sud și Arabia, stabilindu-se astfel câștigătorul la nivel mondial din fiecare categorie.

 

Despre ADAMA

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina și Turcia.  Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursă Compania este inclusă în indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena și este prezentă și pe Bursa de Valori Varșovia. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group și-a constituit un portofoliu care numără în prezent peste 520 de proprietăți de înaltă calitate, având o valoare de piață de aproape 7,2 miliarde euro. Ca un „motor în imobiliare”, compania se concentrează pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietăți prime sustenabile, special concepute, amplasate în locații premium, managementul profesionist al acestor proprietăți și un ciclu de vânzări optimizat. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, office și logistic pe opt piețe-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Rusia.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din România, cu un portofoliu de 89 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro. România ocupă locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 13,5%, după Rusia, cu 24,1%, și Austria, cu 18,7%. În noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achiziționat Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.

15 October 2014