În primele luni de la inaugurarea proiectului rezidențial Adora Pipera, o investiție finanțată de fondul britanic Patron Capital, cu active de miliarde de euro, un sfert din cele 76 de locuințe disponibile sunt contractate și o nouă comunitate se conturează în nordul Bucureștiului.

38091-adorra.jpgAdora Pipera adresează un nou segment de cumpărători rezidențiali, care au cerințe peste medie în ceea ce privește raportul calitate/preț, intimitate, compartimentare inteligentă și apropiere de natură. 

“Am dezvoltat în Pipera un complex rezidențial conceput pentru un public mai exclusivist în ceea ce privește preferințele pentru materialele folosite, modularitatea apartamentelor, accesul rapid către aeroport si Autostrada A3 și, nu în ultimul rând, intimitatea”, explică Andreea Hamza, director de marketing și vânzări Adora. 

Arhitecții care au proiectat Adora Pipera au conceput o compartimentare foarte adaptabilă – de exemplu, se pot uni două apartamente fără a afecta integritatea structurii de rezistență. Pe de altă parte, locuințele din Adora Pipera au bucătării separate de living room, ceea ce reprezintă o abordare modernă ținând însă cont de preferințele tradiționale ale românilor.

„Cred că ceea ce definește cel mai bine complexul nostru din Pipera este eleganța. Am creeat un complex rezidențial elegant, cu ferestre mari, cu spații luminoase, mai mult decât un simplu spațiu de locuit, mai mult decât funcțional”, spune Andreea Hamza.

Cu prețuri situate sub nivelul de 600 de euro pe metrul pătrat, oferă cel mai bun raport preț/suprafața/calitate în zona Pipera pentru toate tipurile de apartamente de la trei și două camere, pana la garsoniere, toate cu finisaje premium. Prețurile locuințelor din Adora Pipera încep de la 67.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 59.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 45.000 de euro pentru garsonierele duble. 

Proiectele Adora au început în 2013 cu în sud-vestul Bucureștiului, și au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park în Arad și Adora Forest în Timișoara.

Adora Pipera a păstrat conceptul de compartimentare interioară inteligentă lansat odată cu Adora Urban Village care aduce o extra-cameră inclusă în preț cu funcționalitate multiplă, precum și eficiență energetică. Toate garsonierele și apartamentele din Adora Pipera sunt astfel concepute încât costurile de întreținere să nu le depășească pe cele ale apartamentelor de oriunde din București.

Proiectele Adora reprezintă o investiție imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital, și sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar și administrator de proprietăți Tagor. Cu peste 90% din unitățile Adora Urban Village și peste jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidențiale, așa cum a fost anunțat inițial. 

31 August 2015