Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice, completează gama de boilere electrice cu două noi modele performante, care, datorită tehnologiilor utilizate și designului unic, se adresează segmentului de clienți premium, ce își doresc produse exclusiviste care conferă confort și economii, dar, în același timp, completează în mod armonios ambientul locuinței.

40593-velis_evo_plus_kitchen_vertical.jpgAstfel, noile modele Velis Evo și Velis Evo Plus mențin caracteristicile de bază ale gamei din care fac parte și prezintă un design minimalist, de top. De asemenea, modelul Velis Evo Plus are un aspect cromat unic, aducând un plus de eleganță și stil în orice tip de ambientare.

Un alt elemente diferențiator pentru gama Velis este faptul ca toate produsele au dimensiuni unice la nivel internațional, cu o adâncime de numai 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu boilerele obișnuite. Datorită dimensiunilor compacte, acestea pot fi montate atât în baie, cât și în bucătărie, în spațiile cele mai înguste. Un alt avantaj este posibilitatea montării atât pe verticală, cât și pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spațiu în locuință.

„Dimensiunile, designul, specificațiile tehnice și multitudinea de funcții complexe fac din noile modele Velis Evo și Velis Evo Plus principala alegere pentru clienții care își doresc produse de calitate, menite să ofere confort sporit și economii”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

40594-velis_evo_plus_display.jpgFuncții inteligente pentru reducerea consumului cu până la 14%

Cele două modele Velis Evo nou lansate dispun de funcții de înaltă performanță, fiind astfel un etalon de confort pentru utilizatori. Una dintre acestea este funcția Eco Evo, ce are rolul de a memora informații concrete despre consumul de apă în termeni de cantitate și intervale orare. Astfel, prin reținerea tuturor informațiilor privind programul de utilizare al boilerului, factura la electricitate poate fi redusă cu până la 14% comparativ cu alte modele.

Potrivit companiei, un alt avantaj oferit de noile modele este structura dublă a rezervorului datorită căreia apa se încălzește mai rapid și utilizatorii se pot bucura de un duș fierbinte, în doar 50 de minute[2]. În plus, structura de acest tip oferă și un grad de silențiozitate mai ridicat.

40596-velis_evo_plus_bathroom_horizontal.jpgNivelul de confort este completat de emailarea din titan a celor două rezervoare. În plus, Velis Evo și Velis Evo Plus, alături de celelalte modele Ariston, beneficiază de sistemul de siguranță ABS ce cuprinde funcții precum autodiagnoză, funcția activă de siguranță electrică și funcțiile anti-legionella, anti-îngheț și protecție lipsă apă.

Dincolo de toate aceste funcții, Velis Evo Plus dispune de un display complex ce afișează numărul de dușuri disponibile, timpul de așteptare până la următorul duș și programarea zilnică.

Velis Evo și Velis Evo Plus sunt disponibile în variante de 50, 80 și 100 de litri, începând cu luna iulie, în întreaga rețea de distribuitori autorizați ai Ariston Thermo România.

# # #

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaționali în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficiența energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluții bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare și pompele de căldură, precum și prin îmbunătățirea eficienței produselor tradiționale (boilere sau centrale termice), dar și prin investițiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale și de pardoseală în condensare aflate sub brandurile Ariston, Chaffoteaux și Rendamax, boilere electrice și indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiționat, panouri solare și pompe de căldură.

# # #



[1] Procent calculat în comparație cu boilerele electrice tradiționale și bazat pe cererea netă de apă caldă la nivel european (conform studiului VHK Ecodesign WH). Procentul variază în funcția de capacitatea produsului.

[2] Luând în calcul o cantitate de 48 l de apă la 40°C și temperatura apei de admisie de 15°C.

18 July 2016