Bancpost și Federația Română de Fotbal (FRF) anunță parteneriatul lor strategic pe următorii ani. Bancpost devine Sponsorul Oficial al FRF și al Echipei Naționale de Fotbal, susținând cel mai îndrăgit sport, în acord cu angajamentul băncii de a sprijini performanța și valorile autentice românești. Astfel, Bancpost oferă românilor nu numai soluții financiare de top și servicii de calitate, dar și experiențe memorabile în afara unităților sale, pe stadioane, în locuințele acestora și oriunde se regăsește pasiunea pentru fotbal. Parteneriatul este încheiat pentru următorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire ulterioară.

36659-george_georgakopoulos_bancpost_si_razvan_burlea.jpg“Bancpost este o instituție bancară cu tradiție îndelungată, un brand românesc puternic care de 24 ani este alături de clienții săi și susține economia românească. Suntem una dintre cele mai importante bănci din România și credem cu convingere în rolul nostru social. Am sprijinit, în timp, domenii de interes pentru societate, precum educația și cultura.

Astăzi, extindem contribuția noastră și devenim partener al Federației Române de Fotbal și al Echipei Naționale de Fotbal, într-o perioadă foarte importantă: preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016 și calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

Echipa Națională de Fotbal are o forță unică de a uni și inspira românii, de a genera emoție autentică și a întări sentimentul de mândrie națională. Suntem onorați să fim parte din întreaga energie și momentele de fotbal de calitate care vor urma.

Acest parteneriat exprimă totodată angajamentul organizației noastre față de valori precum spiritul de echipă, pasiune, perfecționare continuă pentru succes și orientarea către performanță, valori pe care le avem în comun cu Echipa Națională de Fotbal și cu milioane de suporteri” a declarat
George Georgakopoulos, Președinte Executiv Bancpost.

“Timp de aproape trei decenii, fotbalul românesc s-a aflat în elita sportului mondial. Nu a fost deloc ușor ca într-o disciplină atât de competitivă, care stârnește ambiții și pasiuni nemăsurate, să fim printre cei mai buni. Au fost vremuri în care românii s-au bucurat împreună pentru performanțele fotbaliștilor noștri și momente în care înfrângerile au fost trăite ca drame naționale.

Fotbalul a rămas singurul sport din România care a reușit să scoată sute de mii de oameni în stradă, pe tot cuprinsul țării, și care are capacitatea unică de a-i face pe români să se simtă o comunitate mai puternică.

Astăzi, vrem să devenim una dintre forțele continentale și mondiale ale fotbalului. Ne aflăm pe primul loc în grupa de calificare pentru EURO 2016, pe locul 14 în clasamentul mondial FIFA și investim din ce în ce mai mult în juniorii noștri prin programele pe care le-am inițiat.

Este o adevărată mândrie ca pe acest drum al performanței pe care l-am deschis să avem Bancpost alături de noi, una dintre cele mai importante instituții financiare din România, care a demonstrat timp de 24 de ani că știe ce înseamnă perseverența, performanța și orientarea către oameni.

În Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România ne-am asumat ca obiectiv calificarea Echipei Naționale la toate cele trei turnee finale care vor urma până în 2020: CE 2016, CM 2018, CE 2020. Este o promisiune puternică, în primul rând față de români, pentru îndeplinirea căreia avem nevoie de parteneri puternici precum Bancpost, care să ne fie alături și care să ne inspire” a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federatiei Române de Fotbal.

* * * * *

Despre Bancpost

Bancpost este o bancă universală importantă în România, cu o prezență de 24 de ani pe piața locală și o rețea de 150 de unități, 7 centre de afaceri corporate și 5 centre regionale retail. Banca gestionează un portofoliu de peste 1 milion de clienți corporativi, de retail și instituționali, pentru care oferă o gamă variată de soluții financiar-bancare eficiente și flexibile. Bancpost acordă finanțare companiilor atât din surse proprii, cât și prin intermediul liniilor de credit puse la dispoziție în parteneriat cu diverse instituții financiare internaționale. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieței locale de carduri și a dezvoltat rețele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.500 POS-uri și 200 APS-uri care oferă accesul comod și permanent la serviciile băncii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea și acceptarea la plată a cardurilor de credit și este totodată reprezentant VISA și MasterCard.

26 March 2015