Casa Rusu, compania de retail a principalului producatorului  de mobilier din România, Rus Savitar,  va inaugura săptămâna viitoare cel de-al patrulea magazin din București, sub un nou concept. Situată în zona de Est a Capitalei, în Cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, noua locație va deveni accesibilă pentru public începând cu data de 6 martie.

36483-casa_rusu.jpg“Noul nostru magazin va ocupa o suprafață de 2.500 de metri pătrați și va avea un concept diferit față de celelalte 27 de locații pe care le deținem în toată țara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, și de o suprafață generoasă ce va pune la dispoziția clienților obiecte de decorațiuni și uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei.

Potrivit afirmațiilor sale, locația ce urmează a fi inaugurată va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendințelor actuale, cu mobilă Casa Rusu, și de noua colecție de decorațiuni Cassima - obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri și articole pentru bucătărie.

Acesta a subliniat, de asemenea, că investiția în noul magazin face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul în curs.

# # #

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania și-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat și mobilierul tapițat.  În prezent, Casa Rusu deține o rețea de 27 de magazine, proprii și în regim de francize, noua locație din București fiind cea de-a 28-a a rețelei.

26 February 2015