CONSTRUCT EXPO AMBIENT – peste 20.000 mp dedicaţi produselor pentru amenajări interioare şi exterioareMiercuri, 6 mai, ROMEXPO deschide o nouă ediţie a târgului CONSTRUCT EXPO AMBIENT, o expoziţie dedicată produselor ambientale. 

Expoziţia va reuni 360 de firme din 19 ţări  care vor prezenta noutăţile în domeniu, şi vor oferi publicului produse cu reduceri de preţuri considerabile. Peste 20% din companiile expozante participă în premieră la această manifestare expoziţională,  unele dintre ele fiind prezente pentru prima oară  în România.

CONSTRUCT EXPO AMBIENT se va desfăşura în perioada 6 – 10 mai 2009, reunind categoriile de produse în cadrul unor saloane dedicate, respectiv: salonul de amenajări interioare şi salonul de uşi şi ferestre - tâmplărie, uşi, ferestre, materiale pentru finisaje, compartimentări interioare, adezivi şi piese de asamblare, decoraţiuni interioare şi corpuri de iluminat, amenajări exterioare şi edilitare.

Gradul de internaţionalizare al târgului este de 38%, expozanţii străini provenind  din ţări cum ar fi: China, Elveţia, Austria, Germania, Turcia, Ungaria, Italia, Cehia, Franţa, Grecia, Spania, Slovacia, Polonia şi Serbia.

ROMEXPO a transmis peste 40000 de invitaţii specialiştilor în amenajări interioare sau de exterior, antreprenori în construcţii si arhitecţi.  CONSTRUCT EXPO AMBIENT este o expoziţie cu vânzare, dedicată nu numai specialiştilor ci şi publicului larg.

NOU!

Finanţarea nerambursabilă - cheia afacerii tale! Începând cu această ediţie a CONSTRUCT EXPO AMBIENT, ROMEXPO SA şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, împreună cu PROCONSULT SRL, oferă expozanţilor un nou serviciu ce constă în furnizarea de informaţii şi solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor şi accesarea fondurilor structurale. Specialiştii PROCONSULT vă aşteaptă la standul numarul 217d, din  Pavilionul Central, nivel 4,50

Programul de vizitare este cuprins între orele 10,00 şi 18,00, iar în ultima zi, duminică 10 mai, între 10,00 şi 16,00.

ROMEXPO şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, ca, de altfel, întreg sistemul cameral din România, se implică în susţinerea participării agenţilor economici la târguri şi expoziţii, prin acordarea de reduceri importante la tarifele de participare, apreciind că prezenţa acestora la astfel de evenimente expoziţionale reprezintă cea mai eficientă metodă de promovare.

4 May 2009