Credit Agricole Bank Romania a semnat convențiile cu APIA, FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) și FNGCIMM (Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii) în vederea finanțării fermierilor ce beneficiază de subvenții APIA în cadrul schemei de plată unică pe suprafață (SAPS) — campania 2014.

34892-credit_agricole_bank.jpg„Prin semnarea acestor convenții venim în întâmpinarea nevoilor din ce în ce mai diversificate ale fermierilor din România, în ceea ce privește finanțarea proiectelor acestora. Alături de produsele de finanțare existente în portofoliului băncii – creditul pentru campania agricolă, creditul pentru echipamente și creditul pentru terenuri agricole – acordarea creditului prin subvenția APIA confirmă preocuparea și interesul nostru pentru susținerea economiei romanești în general, dar și continuarea tradiției Grupului din care facem parte în a sprijini dezvoltarea domeniului agricol”, a declarat domnul Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Fermierii care au nevoie de finanțare pentru efectuarea lucrărilor agricole pot obține în avans până la 90% din cuantumul subvenției pe suprafață pentru anul 2014.

Creditul de subvenții APIA este destinat finanțării capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente și se acordă în RON, pe o perioadă de creditare până la încasarea sumelor evidențiate în adeverința APIA.

***

Crédit Agricole Group este lider pe piața de retail din Franța și una dintre cele mai mari bănci din lume, adresându-se tuturor categoriilor de clienți.

Prezent în 60 de țări, Crédit Agricole Group este un partener important în sprijinirea proiectelor  clienților săi, în toate ariile de retail banking și linii de afaceri specializate: operațiuni zilnice, economii, credite ipotecare și de consum, asigurări, servicii bancare private, gestionarea activelor, leasing și  factoring, precum și corporate banking și investiții.

Expansiunea Crédit Agricole Group se bazează pe o creștere echilibrată care servește economiei reale și respectarea intereselor a 49 de milioane de clienți, 1,2 milioane acționari, 7,4 milioane acționari cooperatiști și 150,000 de angajați. ().

Credit Agricole Bank Romania se adresează consumatorilor individuali, întreprinderilor mici și mijlocii și marilor corporații, prin intermediul unei rețele de 22 de sucursale, situate în principalele orașe din țară și un Centru dedicat afacerilor întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) în București.

Credit Agricole Bank Romania implementează cu succes o gamă largă de produse financiare și servicii cum ar fi: oferta de pachete salariale, credite de consum, de locuințe și finanțare corporativă, produse de economisire cu dobânzi atractive, internet banking, carduri de debit, transferuri de fonduri monetare și alte servicii. In plus, Banca oferă o gamă completă de servicii de afaceri corporate, acordând o atenție deosebită cooperării cu clienții corporativi ai Grupului.

21 August 2014