Cum poti obtine stand gratis la Targul National Imobiliar ( TNI) ?Organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) vin in ajutorul companiilor expozante, lansand imediat dupa mini-vacanta de Pasti campania “ Stand Gratuit “ .

Dezvoltatorii imobiliari, agentiile si bancile ce participa in cadrul editiei TNI ce va avea loc in perioada 7-10 MAI la Palatul Parlamentului sunt inscrisi automat intr-un concurs in care vor putea fi votati de catre toate persoanele ce acceseaza pagina de internet a evenimentului.

Fiecare expozant in parte va primi voturi ce vor reliefa interesul vizitatorilor si a potentialilor cumparatori fata de companie si proiectele sale, iar ratingul va evidentia imaginea pe care o are compania in piata de profil.

Premiul pus in joc este un STAND GRATUIT in cadrul Targului National Imobiliar (TNI). Compania expozanta care va acumula pana la finele concursului cele mai multe voturi din partea publicului va primi gratuit in cadrul editie TNI din perioada 24-27 SEPTEMBRIE standul pe care  l-a ocupat la editia anterioara a targului.

Campania “ STAND GRATUIT” are drept principal scop sporirea vizibilitatii companiilor expozante si a proiectelor prezentate in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar .

De asemenea, prin acest sistem de votare, fiecare companie in parte  obtine si un feed-back important referitor la oferta prezentata din partea persoanelor direct interesate de acest segment de piata, reprezentand in acelasi timp si o unealta de diagnosticare a imaginii detinute pe piata.

Pentru transparenta totala, situatia voturilor si a ratingurilor detinute de fiecare expozant TNI in parte este afisata in timp real pe site-ul www.targimobiliar.eu, si nu se permite repetarea votului decat la interval de 24 de ore.

22 April 2009