CENTURY 21 România îşi îmbogăţeşte paleta de servicii menite să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi prin achiziţionarea unui nou instrument, creat de IPIX Corporation.

17645-catalin-scripcaru---century-21.jpgAplicaţia le oferă celor ce doresc să cumpere o proprietate posibilitatea de a face un tur virtual a acesteia, economisind astfel timpul necesar vizionărilor pe teren. "Am decis să adoptăm această tehnologie încă din prima zi în care s-a lansat pe piaţa din România datorită dorinţei noastre de a ridica în permanenţă standardele la care se livrează serviciile imobiliare.”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedinte CENTURY 21 România.

Astfel, toţi cei care accesează www.imopedia.ro, primul website din România care implementează turul virtual IPIX pentru proprietățile imobiliare listate, vor putea vizualiza exclusiv proprietăţile promovate de către CENTURY 21 România în noul sistem inovator. „CENTURY 21 România este prima reţea de agenţii imobiliare care a achiziţionat acest nou instrument, lansat vineri, 15 aprilie, în cadrul evenimentului Ziua Agentului Imobiliar, poziţionându-se astfel ca un trend setter pe piaţa imobiliară. La nivel internaţional, peste 25.000.000 de tururi virtuale IPIX sunt afişate zilnic pe internet, economisind timpul vânzătorului şi al cumpărătorului.", a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX România.

# # #

Despre reţeaua CENTURY 21®

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din 8.000 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 121.000 de specialişti, în 73 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reţeaua CENTURY 21® din România cuprinde la ora actuală 6 agenţii deţinute şi operate în mod independent, în Bucureşti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internaţionale, precum şi o divizie de cercetare şi evaluări imobiliare. Proprietăţile promovate de Reţeaua CENTURY 21® sunt disponibile pe portalul www.century21.ro. 

Despre IPIX România

IPIX România este reprezentantă IPIX Corporation, liderului mondial în imagine la 360 de grade. IPIX România furnizează soluţii de creştere a vânzărilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de construcţii / arhitectură, instituţii de educaţie, muzee, dealeri auto, studiouri şi altele. Compania noastră creează imagini interactive la 360ºx360º cu ajutorul tehnologiei IPIX în locaţiile clienţilor, pe care le interconectează şi le afişează sub formă de tur virtual pe website, cd-rom şi broşură e-mail.IPIX Corporation este o corporaţie publică americană, listată la Bursa din New York (Nasdaq: IPIX). IPIX Corporation este liderul mondial în imagine la 360º cu 16 patente tehnologice înregistrate în domeniu. Corporaţia are sediul central în Washington DC, SUA

Pentru mai multe informaţii despre CENTURY 21 România:
Alina Popa, Senior PR Executive
[email protected]
0743 00 93 94

18 April 2011