EY a lansat Accelerating Entrepreneurs, un program prin care va oferi sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui număr restrâns de antreprenori cu mare potențial din întreaga lume.

36179-alexandru_lupea_partner_ey_romania.jpgPrin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experți EY și lideri de business din întreaga lume și de oportunitatea de a dezvolta relații de afaceri cu antreprenori de top în cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year™.

Evenimentul reprezintă finala mondială a competiției cu același nume și va avea loc la Monte Carlo, între 3 și 7 iunie 2015.

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul a fost redenumit și remodelat, în așa fel încât câștigătorii programului Accelerating Entrepreneurs să primească un pachet complet de consultanță, suport și mentorat, incluzând:

  • O sesiune de 90 de minute în cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde câștigătorii programului Accelerating Entrepreneurs își vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru creștere” (Growth Coaches), care le vor oferi îndrumări și consiliere de specialitate;
  • Oportunitatea de a stabili relații de mentorat continue cu antrenorii și cu câștigătorii naționali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;
  • Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se întâlni și socializa cu antreprenori din peste 60 de țări, care se vor reuni la Monte Carlo.

Procesul de selecție al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere și sprijin din partea EY în cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experți, conform următoarelor criterii: potențialul de creștere al companiei; spirit antreprenorial și leadership; viziune strategică; gândire inovatoare și originalitate; performanțe financiare; cultura de HR.

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner, EY România declară:

"Evenimentul EY World Entrepreneur Of The Year aduce laolaltă pe unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, lideri în piețele lor și, mulți dintre ei, lideri de piață la nivel global. Accelerating Entrepreneurs reprezintă o șansă pentru antreprenorii ambițioși care doresc să devină liderii de piață de mâine. Aceștia au ocazia să învețe de la acești antreprenori de elită, prin intermediul unor sfaturi practice în cursul evenimentului și al unui an de mentorat care să îi ajute în trecerea la etapa următoare a itinerariului lor de creștere.

"Pe măsură ce se dezvoltă, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunităților din care fac parte, prin locurile de muncă generate și produsele și serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atât de important să le oferim suport încă din primele etape ale călătoriei lor, prin deschiderea rețelei noastre către ei."

Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesați trebuie să fie proprietari / fondatori / CEO ai companiei reprezentate și să fie responsabili pentru performanțele de dată recentă ale firmei. Compania trebuie să aibă o vechime de minimum doi ani și să fi raportat vânzări sub 50 milioane USD în fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

Aplicațiile se depun online pe adresa ey.com/scaleup, până la data de 1 martie 2015.

**** 

Despre EY World Entrepreneur Of The YearTM

EY World Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasă competiție mondială pentru antreprenori. Această competiție unică încurajează activitatea antreprenorială în rândul celor care au acest potențial și recunoaște contribuția oamenilor care îi inspiră pe alții prin viziunea, leadership-ul și rezultatele lor. În calitatea lui de primul și singurul premiu cu adevărat global de acest gen, Entrepreneur Of The Year îi celebrează pe cei care construiesc și conduc afaceri de succes, recunoscându-le meritele prin intermediul programelor de premiere regionale, naționale și globale în peste 145 de orașe din 60 de țări.

****

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajați în peste 700 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2014. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 500 angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este "Building a better working world". Această redefinire a identității vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet.

20 January 2015