Adrian Rus a fost promovat pe poziția de Partener al EY România. Adrian Rus are o experiență de peste 12 ani în asistență fiscală și consultanță acordată companiilor multinaționale pe diverse probleme de fiscalitate internațională și prețuri de transfer.

34947-adrian_rus_-_partener_si_lider_preturidetransfe.jpgAdrian este unul din cei mai experimentați specialiști în prețuri de transfer din România. Pe parcursul evoluției sale profesionale a acordat consultanță în situații complexe de stabilire a prețurilor de transfer, precum elaborarea și revizuirea procedurilor pentru companii și gestionarea controverselor legate de prețurile de transfer.

"Pe măsură ce prețurile de transfer devin o prioritate fiscală pentru autoritățile din România, definirea, gestionarea, documentarea, revizuirea și susținerea celor mai adecvate politici și proceduri legate de prețurile de transfer devin foarte importante alături de alinierea acestora la strategiile de business ale companiilor", a declarat Adrian Rus.

"Adrian va contribui la extinderea serviciilor noastre locale prin construirea de strategii pro-active, pragmatice și integrate, care să abordeze diversele aspecte ale prețurilor de transfer, ce reprezintă una dintre zonele cu cel mai mare risc cu care se confruntă în prezent afacerile", a declarat Venkatesh Srinivasan, Partener și Lider al departamentului de Asistență fiscală și juridică EY România.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova a comentat: "Adrian va conduce echipa locală specializată în prețuri de transfer și va ajuta clienții noștri să identifice răspunsurile corecte cu privire la industrii, produse și piețe diverse. Echipa noastră locală este integrată în una dintre cele mai mari rețele globale specializate în practici fiscale, cu 28.000 de profesioniști în peste 120 de țări care definesc standarde excepționale în serviciile oferite clienților".

La nivel global, EY a anunțat la începutul lunii iulie că 675 dintre angajații săi vor deveni parteneri în cadrul firmelor din cadrul organizației, marcând o creștere de 33% față de 2013 și cel mai mare număr de promovări la nivel de parteneri care a avut loc în întreaga istorie a companiei.

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajați în 728 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 25,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2013. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 500 angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Această redefinire a identității vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet

3 September 2014