Flash Office Solutions lansează primul card de reduceri permanente, cardul Flash Office Instant Office BenefitsFiecare membru al centrelor noastre primește gratuit cardul Flash Office - INSTANT OFFICE BENEFITS prin care are acces la servicii si produse cu un preț mai mic, printr-un sistem de reduceri între 10 și 20%.

38115-flash_office.jpgFirmele care sunt găzduite de centrele Flash Office Solutions, angajații lor și partenerii lor de afaceri primesc carduri de reduceri permanente pentru produse și servicii, din domeniile de servicii profesionale, de consultanță și IT&C, dar și servicii personale corporate, precum food&catering, styling, sport, florărie, îmbrăcăminte, accesorii de purtat la birou și chiar home&deco sau servicii medicale.

 „Ne dorim ca firmele care au birouri instant în centrele noastre, fie că este vorba de spații de birouri în HUB, fie că este vorba de spații individuale să se simtă ca într-o mare comunitate de business, să interacționeze și să dezvolte afaceri împreună, de aceea venim cu această facilitate, unică în România la închirierea de birouri, cea a cardului Flash Office - INSTANT OFFICE BENEFITS. Reducerile se aplică la servicii de business, dar și la produse și servicii necesare unei activități de birou corporate, precum cele de catering, restaurant, protocol, îmbrăcăminte business, servicii de sănătate și sport și ele vor fi un mare beneficiu pentru membrii noștri, cu totul însemnând economii anuale de sute de euro.

Am identificat pentru membrii noștri restaurante în apropiere, unde să ia masă la un preț mai mic permanent, cu specific diferit- de la mediteranean, la cosmopolit sau nemțesc- ceainării, florării și site-uri cu produse necesare unei vieți moderne și am obținut reduceri permanente.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru aceste reduceri de 10-20% și îi invităm în comunitatea noastră”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Pentru că știm că bugetul este cel mai important în toate fazele pentru dezvoltarea unei afacerii, Flash Office Solutions, prin cardul de beneficii facilitează discounturi permanente semnificative la 21 de firme.

Printre beneficii se numără discounturi la servicii de traduceri, furnizate de firma Contrad Groupe AD, recrutare de personal și HR furnizate de Flow, IT&C și web realizate de Tellence, echipamente IT&C, media&PR prin www.mediapr.ro, producție video și grafică 3D prin www.dogmafilm.com, servicii avocatură prin Cabinet Emil Racoviceanu, amenajare interioară, organizare de evenimente și team building la Snagov, dar și reduceri de 10-20% la restaurantele din zonele unde sunt amplasate cele două clădiri de birouri unde funcționează Flash, precum Lente Bistro, Jeunesse Bistro, Octopus, Cofetăria Armand, Bernschutz & Co.

Și pentru că un buchet de flori este un sol bun și în afaceri și în viața personală, posesorii de card Flash Office –Instant Office Benefits vor avea reduceri de 10% la o florărie din vecinătate, Expert Flower. Pe lângă food și flori, angajații firmelor din HUB-ul și din spațiile de birouri Flash Office Solutions vor mai avea reduceri de 10-15% la cămășile de la , de 15% la accesoriile de birou – papioane, butoni, bretele și eșarfe – Mădălina Spîrleanu Accessories, decorațiunile interioare, pentru birou și casă reduse cu 10% de la retroboutique.ro , optică medicală de la Optiplaza, 15% la sala de sport Evegym, specializată în cursuri de Kangoo Jumps, aerobic, masaj și servicii de styling reduse cu 20% de la saloanele Otto Olivery.  

Lista rămâne deschisă, Flash Office Solutions fiind în discuții cu mai mulți parteneri, viitoarele discounturi urmând a fi actualizate în secțiunea specială a cardului Flash Office de de site-ul companiei flashoffice.ro

1 September 2015