Colliers International România a intermediat tranzacţia de închiriere prin care compania Flash Office Solutions a preluat un spaţiu de cca 600 m2 în clădirea de birouri Armand Business Center din centrul Bucureştiului.

33809-oana_sirbu_2.jpgÎnfiinţată în 2013, Flash Office Solutions este unul dintre principalii furnizori de spaţii de lucru flexibile din România. Compania îşi va deschide în noul spaţiu cel mai important sediu operaţional din Bucureşti, pentru a răspunde optim dezvoltării afacerii într-un domeniu în plină ascensiune, cel de instant & serviced offices.

Armand Business Center este o clădire modernă de birouri, livrată în aprilie 2013 si având o suprafaţă închiriabilă totală de 3.200 m2. Clădirea beneficiază de vizibilitate şi acces foarte bun în centrul oraşului, fiind localizată într-o zonă liniştită, dar foarte aproape de Centrul Vechi al Capitalei, ceea ce le va conferi noilor chiriaşi acces facil nu doar la partenerii de business, ci şi la o gamă variată de facilităţi şi modalităţi de petrecere a timpului liber.

Decizia Flash Office Solutions de a-şi stabili sediul în Armand Business Center a survenit în urma unei analize atente asupra pieţei de birouri şi a unui proces de selecţie riguros, care a inclus mai multe clădiri din Bucureşti.

“Ne bucurăm să fim parte din procesul care marchează intrarea Flash Office Solutions pe piaţa din România. Clădirea de birouri Armand Business Center răspunde cu succes atât nevoii de împărţire eficientă a spaţiului, cât şi celei de vizibilitate şi accesibilitate, prin amplasarea sa în proximitatea Kilometrului 0 al Capitalei. De asemenea, noua locaţie se aliniază obiectivelor de business ale companiei, permiţând dezvoltarea operaţiunilor acesteia pe piaţa locală”, afirmă Oana Sîrbu, Associate în cadrul departamentului de birouri, din cadrul Colliers International România.

Am deschis acest nou sediu Flash Office Solutions în centrul Bucureştiului pentru a oferi cel mai modern şi complet set de servicii de instant offices, adresat managerilor de companii care îşi doresc un spaţiu de lucru la cheie, în care se poate intra imediat, adaptat ca suprafaţă nevoilor curente, dar contractat pe o perioadă foarte flexibilă, la un cost fix, cu toate cheltuielile de mentenanţă incluse. Confortul viitorilor clienţi, asigurarea unui mediu de lucru cât mai plăcut şi a unei game cât mai variate de facilităţi au fost criteriile care au făcut din Armand Business Center alegerea cea mai potrivită“, susţine Ilinca Dumitru,  Sales Coordinator, Flash Office Solutions.

În primul trimestru al anului 2014, divizia de Birouri din cadrul Colliers International Romania a intermediat 10 tranzacţii cu spaţii de birouri în Capitală, cu o suprafaţă cumulată de aprox. 27,000 m.p. Această performanţă poziţionează Colliers in topul consultanţilor pe piaţa închirierii de spaţii de birouri din România şi, în mod specific, pe piaţa spaţiilor de birouri din Bucureşti, unde deţine o cotă de piaţă de 43%.

# # #

DESPRE COMPANII

Colliers International este unul dintre liderii globali în domeniul consultanţei imobiliare, cu mai mult de 15.800 specialişti care lucrează în 485 de birouri din 63 de ţări. Subsidiară a FirstService Corporation (NASDAQ: FSRV; TSX: FSV si FSV.PR.U), Colliers oferă stabilitatea unui partener financiar puternic păstrând în acelaşi timp o  importantă componentă locală, oferind clienţilor soluţii inovatoare şi de încredere. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienţilor finali, dezvoltatorilor şi investitorilor, de la brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări şi până la studii de piaţă sau produse adresate băncilor. Compania Lipsey şi revista National Real Estate Investor au plasat Colliers International pe locul doi în lume ca brand de consultanţă imobiliară. 

În România, Colliers Internaţional este lider de piaţă şi oferă servicii complete de consultanţă imobiliară. Mai multe detalii pe site-ul companiei.

Flash Office Solutions  este un centru de ultimă generaţie de instant&serviced offices, care asigură clienţilor la costuri fixe spaţii de birouri complet echipate şi mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare funcţionării la cel mai înalt standard profesional. Aveţi nevoie de o adresă pentru un start-up sau o filială locală? Flash Office Sollutions este soluţia, prin serviciul  BIROURI VIRTUALE. Aveţi nevoie de un birou la cheie, într-o clădire reprezentativă, cu  un spaţiu de lucru modern şi suport IT&C asigurat, wi-fi, recepţioneră, acces la o sală de conferinţe echipată, dar fără grija cheltuielilor de mentenanţă şi a serviciilor aferente? Flash Office Sollutions vă pune la dispoziţie serviciile de INSTANT&SERVICED OFFICES care, pe lângă toate acestea vă mai asigură şi acces la bucătărie, suport administrativ şi servicii de curăţenie, parcare subterană şi zonă de lounge. Mai multe detalii pe site-ul companiei.

14 April 2014