Locul de joacă este temporar amplasat la parterul mall-ului, ocupând o suprafață de 257,9 de metri pătrați. Primii copii care     vin la Fun Planet din Plaza România în weekendul 8 – 9 august vor beneficia de intrare gratuită și cadouri.

37864-fun_planet_plaza_romania.jpgFun Planet, locul de joacă din Plaza România, a fost relocat temporar la parterul mall-ului și redeschis pe 3 august. Suprafața sa este acum de 257,9 de metri pătrați. În weekendul 8 – 9 august, cu ocazia inaugurării, primii 10 copii vor putea intra gratuit la locul de joacă, unde îi așteptă și cadouri.

Locul de joacă Fun Planet din Plaza România este construit după conceptul "Jungle", oferind nenumărate modalități de distracție copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Mai mult, el este dotat cu tobogane, labirinturi, piscine cu bile, perete de cățărare, trambulină și, mai ales, cu o tiroliană. Toate acestea sunt concepute pentru distracția și buna dispoziție a celor mici. Fun Planet este supravegheat de personal calificat, iar părinții nu sunt nici ei uitați, având posibilitatea de a lua loc la mese și de a privi joaca juniorilor.

Relocarea Fun Planet face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

4 August 2015