Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, organizează pe perioada lunii decembrie evenimente speciale dedicate copiilor.

35927-craciun_1_hb.jpg”În fiecare an ne dorim să aducem spiritul Sărbătorilor de Iarnă în toate magazinele Hornbach. Pe lângă Târgul de Crăciun și amenajarea magazinelor cu decorațiuni specifice, pregătim și o serie de evenimente speciale pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucură cel mai mult de această perioadă a anului”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Potrivit informațiilor acestuia, copiii îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun, pe data de 20 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00. Aceștia vor putea sta de vorba cu el și, mai mult de atât, se vor putea bucura de micile daruri pe care Moșul le-a pregătit pentru ei.  

În plus, retailerul de materiale de construcții și grădinărit va organiza, pe 13 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00, un atelier creativ pentru copii în care aceștia vor fi provocați să își folosească imaginația pentru a construi figurine cu ajutorul materialelor puse la dispoziție de Hornbach, precum hârtie colorată, culori, sclipici și multe altele. De asemenea, vor învăța să personalizeze ghivece de flori cu modele de Crăciun folosind vopseluri și alte unelte, iar la finalul atelierului vor primi diplome de ”meșteri pricepuți”.

”Imaginația este cea mai bogată resursă a copiilor și ne dorim să le dezvoltăm creativitatea prin aceste acțiuni. Atelierele de creație le vor da prilejul să se împrietenească cu alți copii, să lucreze în echipă și să se bucure într-un mod constructiv de atmosfera Sărbătorilor de iarnă”, a adăugat Mugurel Horia-Rusu.

Acțiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfășura în toate cele cinci magazine Hornbach din țară.

# # #

Despre Hornbach România

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie și se numără printre liderii de pe piața magazinelor de materiale de construcții și grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 țări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveția, Cehia, Slovacia, Suedia și România), operând 147 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deține trei magazine în București (Berceni, Militari și Balotești), unul în Brașov și unul în Timișoara.

# # #

 

8 December 2014