Începând cu 2015, grupul de companii specializate în proiectare strategică și expertiză tehnică pentru real estate la nivel internațional, din care face parte și immpuls, va activa într-o nouă structură și sub un nou brand umbrelă - REC Partners.

36005-tudor_popp_managing_partner_rec_immpuls.jpgREC Partners va reuni toate capabilitățile entităților membre ale grupului, din care fac parte REC Concepts (fosta Luxemburger Team) din Koln, REC Experts (fosta REC Real Estate Consultancy) din Frankfurt și Istanbul, și REC immpuls (fosta immpuls) din București.

„Beneficiul pentru clienții noștri constă în structura clară, bazată pe profilul individual al birourilor din Frankfurt, Koln, București și Istanbul din cadrul REC Partnersˮ, a declarat Andreas Schlote, co-fondator și Managing Partner al REC Partners în legătură cu strategia grupului.

„Creșterea accentuată înregistrată în ultimii ani este acum canalizată printr-o rețea restructurată de companii, cu un profil de piață clar și cu echipe și mai puternice. Numai anul trecut, grupul a gestionat peste 3,7 milioane de metri pătrați pentru mai mult de 700 de proprietățiˮ, a declarat Jens Dehnbostel, co-fondator și Managing Director al REC Partners.

Printre clienții REC Partners se numără investitori instituționali, manageri de active, dezvoltatori, companii care administrează proprietăți sau portofolii de proprietăți, precum și chiriași. Echipa REC Partners este compusă în întregime din specialiști cu experiență îndelungată care au activat în trecut și de partea investitorilor. Peste 35 de ingineri, arhitecți, urbaniști, economiști și evaluatori lucrează pentru REC Partners.

 

Companiile REC asigură următoarele servicii:

REC Experts este specializată în expertize în construcții și operează în Europa, Turcia și Rusia. Compania asigură în principal due dilligence tehnic, monitorizare de proiect și management tehnic al activelor. Capacitățile REC Experts mai includ managementul garanției, certificări energetice pentru clădiri, inspecții energetice și evaluări de siguranță și sănătate.

REC Concepts este compania specializată în proiectare strategică, optimizări de suprafețe și de costuri și optimizarea utilizării spațiilor. Competențele includ și managementul de proiect, managementul construcției pentru proiecte în dezvoltare sau existente, precum și controlul și monitorizarea costurilor. REC Concepts se remarcă în mod special în conceperea și coordonarea proiectelor de reconversie pentru toate tipurile de clădiri.

REC immpuls vizează țările din Europa Centrală și de Est și are competențe în proiecte de renovare pentru centre comerciale și clădiri de birouri, în managementul tehnic al activelor și due dilligence tehnic. Serviciile regionale includ, de asemenea, managementul asseturilor corporative, consultanța pentru dezvoltarea proiectelor, monitorizarea de proiect și managementul de proiect.

16 December 2014