Prestigioasa revista economica World Finance a selectat Bank Leumi ca "Cea mai buna banca din Israel", pentru al patrulea an consecutiv. In fiecare an, revista clasifica bancile si institutiile financiare din intreaga lume pe diverse categorii.

35015-leumi.jpgLeumi a fost selectata de o comisie profesionala care si-a fundamentat decizia pe o cercetare care a analizat criterii cantitative și calitative, cum ar fi: activele totale aflate in administrarea Grupului, cota de piata locala, rata de adecvare a capitalului, gama de produse si servicii, inovatia tehnologica, accesibilitatea si responsabilitatea sociala.

In cadrul procesului de inovare pe care Leumi il conduce cu scopul de a imbunatati experienta clientilor, Banca a investit resurse importante in ultimii ani pentru dezvoltarea si consolidarea capacitatilor sale tehnologice, pentru a oferi clientilor servicii bancare mai accesibile si mai avansate. Astazi, "Leumi Digital" conduce domeniul bancar digital din Israel cu o gama larga de servicii bancare inovative si de ultima generatie, care sunt disponibile pe diverse platforme on-line.

                                                              ***

Bank Leumi România este filiala locală a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilită în 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are în prezent o rețea internațională cu sucursale și reprezentanțe în cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o rețea de 21 de unități în cele mai importante orașe și se concentrează asupra segmentului firmelor de talie mică și medie, oferind clienților săi servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzacțiile de zi cu zi până la finanțarea de proiecte complexe. 

9 September 2014