LOTUS RESIDENCE – in martie 2009 se dau in folosinta primele spatii locativeLOTUS RESIDENCE FLATS AND VILLAS - ansamblul rezidential promovat de Compania imobiliara PREMIER din orasul Popesti  sub sloganul “Sustinem si promovam intotdeauna cele mai bune proiecte !” isi deschide portile in luna martie, prin darea  in folosinta a primelor spatii locative .

Complexul este compus din blocuri  de locuinte cu regim de inaltime P+2 etaje si vile individuale P+1+M cu garaj atasat, accesul catre sau de la acest ansamblu facandu-se fara dificultati si in conditii excelente.

Toate categoriile de locuinte care se regasesc in acest ansamblu beneficiaza de  compartimentari inteligente care asigura spatii deschise si functionale, adecvate stilului de viata modern.

In interiorul ansamblului sunt amenajate 3 drumuri de acces pentru rezidenti si vizitatori cu latime de 6 m ( cele care deservesc vilele) si respectiv latime de 7 m (cele care deservesc  blocurile) cu spatii destinate deseurilor menajere, usor de accesat de catre companiile de profil.

Preturile acestor apartamente sunt  extrem de atractive si realiste,  raportul calitate/prêt fiind unul extrem de bun.

Va sunt oferite spre vanzare apartamente cu 2 camere decomandate, cu suprafete construite cuprinse intre 95 si 102 mp (suprafata utila cuprinsa intre 78 mp si 88 mp) si apartamente cu 3 camere avand  suprafete construite cuprinse intre 115 mp si 121 mp (suprafata utila cuprinsa intre 88 mp si 96 mp).

Apartament 2 cam, 95 mp construti, 78 mp utili
63.000 euro semi finisat
72.000 euro  complet finisat

Apartament 3 cam, 115 mp construiti, 87 mp utili

71.500 euro semi finisat
82.500 euro complet finisat

Vile individuale P+1+M, 270 mp construiti + garaj 30 mp

Teren in suprafata de 365 mp
Bransate la toate utilitatile preturi incepand de la 135.000 euro

Promotorul proiectului este Compania PREMIER Service, care actioneaza in zona de Sud a Capitalei. Proiectele ambitioase de pana acum au facut din Compania PREMIER un adevarat promotor si dezvoltator imobiliar pe zona de sud, luand astfel nastere puncte de interes local de o amploare deosebita, altadata asteptate doar pentru zona de nord a capitalei.

Catalin Grigore
0723.572.570 / 0723.134.456