JLL l-a desemnat pe Marius Șcuta ca director în exercițiu pentru activitatea aflată în plină dezvoltare în România, dupa anunțul făcut de Gijs Klomp, care se va reloca înapoi în Praga, unde va lucra pentru o altă companie. În noul său rol, Marius Șcuta, care conduce în prezent departamentul de birouri și reprezentare exclusivă a chiriașilor, va fi susținut îndeaproape de Troy Javaher, CEE Head of Capital Markets al JLL, care a condus în trecut activitatea biroului din România.

35980-marius_scuta_jll.jpgJLL se bucură în prezent de o traiectorie  ascendentă pe toate liniile de business din România, răspunzând la cererea în creștere provenită din partea investitorilor  și a chiriasilor  locali și internaționali. Firma și-a consacrat poziția de lider de piață în investiții imobiliare comerciale și și-a crescut considerabil capacitățile sale pe segmentul de birouri, terenuri și dezvoltare imobiliară,  pe tot parcursul anului 2014.

Gijs Klomp s-a alăturat JLL în mai 2013, relocându-se la București după ce a petrecut 11 ani în Praga, ocupând poziții legate de investiții imobiliare comerciale.

Marius Șcuta declară: "Gijs a fost un ambasador excelent pentru JLL, promovând cu succes România și perspectivele sale atractive pentru afaceri internaționale. Regretăm plecarea lui, însă îi dorim în continuare succes cu ocazia întoarcerii sale la Praga. Suntem, de asemenea, foarte încântați de perspectivele de afaceri ale JLL în România și așteaptăm cu nerăbdare să continuăm ce am început, prin creșterea continuă a capacităților noastre și prin livrarea unor servicii exceptionale pentru clienții noștri. "

Despre JLL

JLL (NYSE: JLL) este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienților care doresc să obțină valoare adăugată prin deținerea, închirierea sau investițiile în proprietăți imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 75 de țări și peste 1.000 de locații din întreaga lume. Operând în numele clienților săi, compania oferă servicii de management și servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane m2 și  un volum total al investițiilor de 99 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achiziții și finanțări la nivel global în 2013. Divizia de management al investițiilor- LaSalle Investment Management-administrează active imobiliare de 48  miliarde dolari SUA. Pentru informații suplimentare vă rugăm vizitati site-ul nostru.

15 December 2014