OTP Bank lansează o nouă campanie promoțională la creditele de nevoi personale în lei, cu o dobândă variabilă de la numai 9.40%* (DAE 9.82%).

36520-otpbank.jpgPȃnă la data de 10 aprilie 2015, clienții care contractează un credit de nevoi personale în lei, inclusiv pentru refinanțarea altor credite în derulare, pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 7 premii săptămȃnale constȃnd în vouchere în valoare de 5.000 de lei fiecare pentru vacanțe de neuitat.

Prin creditul de nevoi personale de la OTP Bank, clienții beneficiază de o ofertă foarte avantajoasă:

  • ZERO lei comision de deschidere cont curent;
    • ZERO lei comision lunar de administrare credit;
    • ZERO lei comision de analiză dosar;
    • Rată de dobȃndă redusă în condițiile încasării venitului într-un cont deschis la          OTP Bank Romȃnia;
    • Gamă largă de venituri acceptate;
    • Aprobare rapidă, în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete;
  • Posibilitate de refinanțare a altor credite aflate în derulare.

“Prin noua campanie la creditele de nevoi personale în lei, clienții noștri se pot bucura de o dobȃndă foarte avantajoasă și pot cȃștiga premii atractive constȃnd în vouchere pentru o vacanță de neuitat. Ȋn plus, aprobarea în numai 24 de ore este o soluție foarte utilă pentru cei care au nevoie de un împrumut rapid.”, a declarat Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice, OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală și de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia și Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienți, prin intermediul unei rețele teritoriale de aproape 1500 de unități, prin intermediul rețelei de ATM-uri și prin sistemul de canale electronice.

*Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 10.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani, rata de dobândă este 9,40%, DAE 9,82%, rata lunară 210 lei, costul total al creditului 2.572 de lei, valoarea totală plătibilă 12.572 de lei. Rata de dobândă este stabilită în funcție de profilul clientului, incasarea venitului intr-un cont deschis la OTP Bank Romania S.A și de istoricul de creditare. Orice solicitare pentru această ofertă va fi analizată conform politicii interne a băncii și reglementărilor legale în vigoare, în baza documentelor prezentate și a nivelului de dobândă aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobândă aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificări în urma analizei solicitării de credit, atât în sens descrescător, cât și în sens crescător.

5 March 2015