Primăria Sectorului 6 demarează, la începutul săptămânii viitoare, campania de curățenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”

36457-curatenie_de_primavara.jpgProgramul, care își propune să schimbe aspectul întregului sector, se va desfășura în perioada 2 martie – 10 aprilie 2015 și va cuprinde lucrări specifice curățeniei de primăvară: curățarea zonelor verzi și a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă și de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulație; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecție necesare; colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor vegetale.

Campania “Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” va fi realizată cu ajutorul echipelor Admnistrației Domeniului Public și Dezvoltării Urbane Sector 6, ale agenților și inspectorilor Poliției Locale, dar și cu sprijinul cetățenilor, pe care primarul Rareș Mănescu îi invită să fie alături de administrația locală, în vederea asigurării unui mediu de viață curat și sănătos pentru întreaga comunitate.

Concret, de luni, 2 martie 2015, și până în Săptămâna Mare, ADPDU va acționa zilnic pe teren cu peste 250 de lucrători și 100 de utilaje. Inspectorii Direcției Protecția Mediului vor monitoriza, în mod permanent, activitatea A.D.P.D.U. Sector 6 și modul în care efectuează lucrările de salubrizare și înfrumusețare a spațiilor verzi.

Cetățenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenția echipelor, au la dispoziție numerele de telefon: 021.9546 și 021.413.16.20 și adresele de mail și [email protected]. Totodată, important de știut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoțite de fotografii ale locațiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curățenie să acționeze.

„Mizez pe sprijinul dumneavoastră, membri ai comunității Sectorului 6, în realizarea curățeniei generale. Nu ezitați să ne contactați, vom da dovadă de promptitudine în intervențiile noastre, a afirmat Rareș Mănescu, Primarul Sectorului 6.

24 February 2015