Piraeus Bank România oferă în premieră un serviciu inovator care reduce timpul de emitere al cardului de debit Visa Shop & Cash de la 3 zile, la 10 minute. În fiecare sucursală Piraeus Bank România au fost instalate imprimante speciale, astfel încât cardul este emis pe loc, putând fi utilizat imediat pentru tranzacții. Suma totală a investiției pentru echipamente și training-ul angajaților s-a ridicat la 200.000 de Euro.

36785-piraeus_bank.jpg“Timpul este important pentru fiecare dintre noi, de aceea Piraeus Bank gândește mecanisme prin care să îmbunătățească experiența clienților săi. Anul trecut a fost automatizată procedura de deschidere a contului curent, iar următorul pas firesc a fost emiterea instant. Această operațiune dedicată cardului de debit Visa Shop & Cash, împreună cu cea mai rapidă deschidere de cont din piață și serviciul winbank, subliniază orientarea către tehnologie a Piraeus Bank, prin care echipează clientul cu produsele de bază în numai 10 minute”, a declarat Mădălina Otilia Teodorescu, Deputy Chief Executive Officer - Piraeus Bank România.

Cardul de debit poate fi obținut de orice client care deține un cont curent. Acesta păstrează toate caracteristicile existente până acum, detaliate pe site-ul instituției. 

Despre Piraeus Bank

Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 14 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.

Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internațională, concentrată pe zona Europei de Sud-Est, prezentă în 10 țări.

16 April 2015