O agentie imobiliara membra Imopedia  devenit prima companie imobiliara prin intermediul careia s-a tranzactionat Prima Casa!

Cand am anuntat faptul ca sustinem programul PRIMA CASA si vom face tot posibilul sa venim  in sprijinul celor care vor  aplica pentru acest program, nu au fost doar vorbe fara acoperire iar aceasta reiese din activitatea companiei imobiliare, dovada stand in acest sens programele de sprijinire, sustinere si informare, studiile de piata privind identificarea imobilelor eligibile pentru acest program, sustinerea si cresterea credibilitatii programului PRIMA CASA, precum si punerea in practica cu succes a acestuia.

In acest context rezultatele nu s-au lasat asteptate si, intr-un termen scurt, agentia noastra  devine pentru multi clienti un partener de incredere un aliat in aceasta noua provocare si un consilier  cu experienta pentru cei ce au aplicat in vederea obtinerii unui credit prin  acest program guvernamental.

Pana aici nimic iesit din comun dar cum lucrurile bune nu se lasa asteptate poate iesi astazi la rampa sa anunte OFICIAL ca suntem  PRIMII prin intermediul carora o tanara familie din BUCURESTI a obtinut un imprumut de la banca, garantat de stat prin programul PRIMA CASA.

O ZI ISTORICA !

Maine, 08.07.2009 o delegatie formata din reprezentantii bancii creditoare, reprezentantii companiei agentiei imobiliare precum si tanarul cuplu de clienti care au avut incredere in noi, sunt asteptati de primul ministru EMIL BOC pentru a fi felicitati si confirmati ca fiind primii romani care obtin un credit prin programul Prima Casa, urmand ca in partea doua a aceleiasi zile, sa aiba loc si transferul de proprietate, la biroul notarului public.

Un real motiv de bucurie …pentru noi si pentru  partenerii nostri care au depus eforturi sustinute  pentru a atinge aceasta performanta .

Intotdeauna vom sustine si vom promova cele mai bune proiecte imobiliare.

 

7 July 2009