Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) București a obținut  suspendarea provizorie a executării silite impuse de către ELCEN prin dosarul de executare nr. 3201 / 2015.

37819-radet.jpg“Salutăm pozitiv decizia instanței dată în dosarul privind suspendarea executării silite impuse de către ELCEN. Deși este vorba de o suspendare provizorie până la judecarea cauzei pe fond, vom avea acces la banii necesari realizării reviziilor și reparațiilor la instalațiile de alimentare cu energie termică a Municipiului București. Prin această decizie, banii pot fi folosiți pentru a asigura continuitatea serviciului de utilitate publică. Îi asigurăm pe bucureșteni că vom continua să acționăm pentru a realiza ce ne-am angajat la preluarea mandatelor în Consiliul de Administrație și pentru a asigura în sezonul rece, căldura și apa caldă“, a declarat Gabriel Dumitrașcu, președintele Consiliului de Administrație al RADET.

Decizia duce la suspendarea provizorie până la judecarea pe fond a contestației la executarea silită, în dosarul 23.782/301/2015, care va avea ca prim termen de judecată data de 25 august.

Acțiunea pentru suspendarea executării silite a RADET de către ELCEN a fost obținută ca urmare a acțiunii depuse, joi, 23 iulie, la Judecătoria Sector 3 București,   numărul dosarului fiind 24.503/301/2015.

27 July 2015