RE/MAX, lider mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, își continuă expansiunea pe plan național și anunță deschiderea a cinci noi birouri, încheind astfel anul cu doisprezece francize în șase mari orașe din țară.

35942-razvan_cuc_director_regional_remax_romania.jpg„În momentul de față, rețeaua RE/MAX numără doisprezece francize la nivel național, în ultimele două luni fiind deschise cinci noi locații. Astfel, ne-am axat cu precădere pe dezvoltarea rețelei din Cluj-Napoca, unde am inaugurat în noiembrie și decembrie două noi francize ce se alătură celorlalte două deja existente. De asemenea, ne-am extins cu cea de-a treia franciză din Brașov și am intrat pe piețele din Suceava și Bacău”, a declarat  Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit afirmațiilor sale, compania are deja francize și în alte orașe precum Arad și București. Din numărul total de birouri, jumătate sunt reprezentate de conversii – agenții imobiliare ce au ales să se afilieze rețelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri – antreprenori ce și-au dorit începerea unui business în real-estate.

„Fiecare dintre orașele alese pentru extindere reprezintă pentru noi zone cu potențial mare de creștere. Astfel, Cluj-Napoca, oraș în care avem deja patru birouri, este unul dintre principalii poli de dezvoltare ai țării, tot mai multe proiecte imobiliare fiind începute în ultima perioadă”, a subliniat Răzvan Cuc.

În ceea ce privește Brașov, Bacău și Suceava, Răzvan Cuc a declarat că acestea sunt orașe reprezentative pentru regiunile din care fac parte și sunt zone de interes pentru investitorii din real-estate și, astfel, promițătoare în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare.

Cele cinci birouri inaugurate în ultima perioadă beneficiază de suprafețe cuprinse între 80 și 150 de metri pătrați, la fel ca și celelalte locații RE/MAX, cât și de echipe de agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX.

„La fel ca toate francizele noastre, și acestea beneficiază de un sistem de promovare a proprietăților integrat la nivel mondial și de încredere în rândul clienților. În plus, afilierea la o rețea de top, locală și internațională, accesul la platforma de listare a proprietăților, oferirea de suport de marketing și programe de training pentru brokeri și agenți sunt alte avantaje ale afilierii la rețeaua RE/MAX”, a mai spus Răzvan Cuc.

Planuri de viitor

Raportat la planurile pentru anul viitor, RE/MAX vizează creșterea numărului de francize cu 15 noi locații, până la 27 de birouri în întreaga țară. Pe termen lung însă, compania mizează pe 110 francize în România până în 2023.

 

9 December 2014