RE/MAX, lider mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, organizează pe 24 septembrie  în Brașov, un seminar gratuit pentru profesioniștii din imobiliare, în cadrul căruia se va pune accent pe tehnici precum listarea exclusivă și tranzacțiile prin colaborare.

38191-sign_closeup.jpgDesfășurat pentru prima dată în Brașov, evenimentul îi va avea în prim plan pe Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România, și Iulian Berghian, Regional Trainer Manager RE/MAX România.  Împreună, cei doi reprezentanți ai companiei de francize imobiliare, vor prezenta participanților  câteva dintre cele mai importante trucuri ale profesiei, oferind sfaturi prin care aceștia își pot eficientiza timpul de tranzacționare și rata de succes a tranzacțiilor.

„Brașovul a revenit anul acesta în atenția agenților imobiliari, fiind unul dintre orașele în care există numeroase proiecte atât de construcție, cât și în etapa de proiectare. Astfel, ne dorim să pregătim specialiștii locali pentru o reprezentare cât mai eficientă a viitorilor clienți”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

În plus, în contextul în care România nu dispune de niciun fel de cadrul normativ care să educe această piață aflată într-o continuă creștere, prin evenimentele de acest tip, RE/MAX își propune să contribuie la îmbunătățirea practicilor agențiilor, orientând agenții din zona de intermedieri către consultanță imobiliară.

Conform reprezentantului companiei, seminarul va contribui la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea modului de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți.

Piața imobiliară din Brașov, asemănătoare cu cea din Cluj-Napoca sau Iași

38192-razvan_cuc_director_regional_remax_romania.jpg„Chiar dacă numărul agențiilor imobiliare din Brașov este relativ mic în comparație cu situația din marile orașe, numărul de tranzacții efectuate în ultimii cinci ani – peste 120.000 – demonstrează efervescența orașului și cererea existentă pe piața locală”, a completat Răzvan Cuc. De asemenea, reprezentantul companiei subliniează faptul că și prețurile locuințelor din Brașov sunt comparabile cu cele din Cluj-Napoca sau Iași, valoarea a acestora fiind cuprinsă, în medie, între 800 euro / mp și  1.200 euro / mp în funcție de suprafață, vechime și dotările aferente.

Totodată, potrivit celor trei birouri RE/MAX din Brașov , cele mai căutate locuințe din județ sunt cele de două camere iar, spre deosebire de marile orașe unde zona centrală este punctul de atracție, pentru clienții din Brașov cele mai importante criterii sunt existența unei zone verzi generoase, precum și posibilitatea unei priveliști îmbietoare asupra orașului.  

„În ceea ce privește planurile noastre pe piața locală, prioritară este creșterea numărului de agenți imobilari. Bineînțeles, suntem deschiși și către extinderea rețelei de agenții și estimăm inaugurarea a altor două birouri în următorii doi ani”, a încheiat Răzvan Cuc.

# # # 

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 6.300 de birouri și peste 96.000 de agenți afiliați în 95 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de țări, cu 1.500 birouri și 12.000 de agenți, continuând să se extindă.

16 September 2015