Premier Estate Management, una dintre cele mai importante agentii de real estate pe segmentul rezidential, a inregistrat vanzari de 2,5 milioane de euro (TVA inclus) pentru complexul rezidential Citadella Titan, in perioada de vara. Astfel ca s-au vandut in total 50 apartamente, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut. Majoritatea cumparatorilor au pana in 35 ani si venituri intre 2000 si 2500 lei, mare parte dintre acestia fiind cupluri proaspat casatorite, iar modalitatea preferata de plata a fost creditul Prima Casa (in proportie de 85%).

38094-42.jpgPana in prezent au fost vandute 184 de apartamente, ansamblul atingand un grad de ocupare de peste 80%. In prezent mai sunt disponibile 40 apartamente, dintre care: 2 apartamente tip studio, 23  apartamente cu 2 camere si 15 apartamente cu 3 camere. Preturile pornesc de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) si 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

Amplasat intr-unul dintre cele mai verzi cartiere ale capitalei - Titan, complexul are o suprafata totala de 7.900 mp si include doua cladiri eficiente energetic, cu cate 14 etaje. In cadrul ansamblului rezidential, proprietarii beneficiaza de o serie de facilitati precum zona de relaxare, parcare atat subterana cat si supraterana precum si serviciu de paza 24/24h. Amplasarea sa ofera acces usor la toate mijloacele de transport - metrou, tramvaie, autobuze - dar si catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc. Ansamblul este potrivit si pentru familiile cu copii, fiindca in imediata apropiere se afla mai multe gradinite si scoli, policlinici, spitale si hipermarketuri.

38095-colaj_citadella.jpgIn prezent, proiectele care beneficiaza de Prima Casa si TVA 5% sunt cele care se bucura de cel mai mare succes, o dovada in acest sens fiind vanzarile record din aceasta vara de la Citadella Titan. Piata rezidentiala s-a dinamizat in ultimii 2 ani iar pentru anul acesta estimam rezultate mult mai bune fata de anul trecut, atat ca volum de tranzactii, cat si ca valoare. Majoritatea clientilor nostri sunt tineri, isi doresc sa se mute in ansambluri rezidentiale noi, de o calitate buna si la un pret accesibil, iar Citadella Titan ofera un raport foarte bun calitate pret. In plus, amplasarea intr-un cartier curat si linistit impreuna cu proximitatea facilitatilor de relaxare si petrecere a timpului liber (spatii verzi, parcuri, complexuri sportive si wellness, Auchan, Iris Titan Shopping Center), fac din Citadella Titan un proiect de succes” a declarat Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate Management.

Despre Citadella Titan

Construit pe o suprafata totala de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire. Fiind declarat in insolventa, ansamblul Citadella Titan a intrat in februarie 2013 sub administrarea judiciara a Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara, iar din martie 2014 in portofoliul Premier Estate Management.

Despre Premier Estate Management

Premier Estate Management este una dintre cele mai mari companii de consultanta si vanzari asistate pe segmentul rezidential. Cu o vechime de peste 7 ani pe piata, compania are un portofoliu cu investitii de peste 300 milioane euro si cuprinde peste 3500 apartamente si vile gestionate in exclusivitate, ansambluri rezidentiale printre care 49 Gafencu, Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, Pallady Towers Residence si Cartierul solar – primul complex rezidential din Romania dotat cu panouri fotovoltaice.

31 August 2015