Rock Star Construct, unul din cei mai mari importatori și distribuitori de piatră naturală din Romania, reduce prețurile cu până la 50% în prima campanie de Black Friday din istoria sa.

35767-blackfriday.jpgDacă vrei să îți reamenajezi baia, bucătăria, terasa sau grădina, pe 21 și 22 noiembrie ai prețuri reduse masiv la piatra naturală. În plus, oferta de Black Friday continuă și pe 28 și 29 noiembrie.

În oferta campaniei intră 30 de produse pentru amenajarea interioară dar și pentru cea exterioară: mai multe tipuri de ardezie flexibilă (material creat cu o tehnologie germană, ce îi permite acestuia să devină ultra subțire și flexibil), travertin (materialul cel mai popular pentru amenajarea băii), marmură, lavoare din piatră naturală dar și produse de curățare și întreținere pentru piatra naturală.

Am alcătuit oferta în funcție de nevoile unui proiect mic sau mediu, dar am pregătit și discount-uri la produse folosite în proiecte complexe de amenajări, astfel încât să putem fi alături de toți clienții noștri. Mai mult, prin prelungirea programului în showroom, sâmbătă, încurajăm clienții să vină și să primească informații și recomandări direct de la echipa noastră de specialiști in piatra naturala. “, povesteste Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct.

Înscrie-te pe pagina piatraonline.ro/black-friday ca să afli primul care sunt produsele la preț promoțional! În plus, poți participa și la tombola organizată de Black Friday. 

În perioada campaniei de Black Friday, vei putea cumpăra produsele online, de pe site-ul piatraonline.ro sau direct din showroom-ul Rock Star Construct, din Aleea Teișani nr. 137. Programul showroom-ului este prelungit – sâmbătă, echipa de specialiști în piatră naturală te așteaptă până la ora 19.

Rock Star Construct este importator direct de piatră naturală, marmură, travertin, ardezie si elemente decorative pentru grădină și are o istorie de peste 8 ani pe piața românească. Rock Star Construct are cel mai mare depozit de piatră naturală din România.

17 November 2014