Symmetrica, liderul pieței locale de pavele și borduri vibropresate și cel mai mare producător autohton, își lărgește, în această primăvară, portofoliul de produse, oferind astfel mai multe soluții atât pentru clienții din mediul rezidențial, cât și pentru cei care caută elemente pentru infrastructură.

40077-symmetrica_ambient_2.jpg„Cele 10 produse recent lansate completează cu succes gamele Symmetrica Select și Symmetrica pentru Grădină, punând la dispoziția clienților noștri mai multe variante de coloristică și dimensiuni. În felul acesta, compania noastră se aliniază producătorilor europeni, oferind o gamă de produse diversificată pentru toate tipurile de clienți”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Potrivit acestuia, introducerea noilor produse va aduce un impact semnificativ în business-ul companiei, fiind estimată o creștere ușoară a marjei de profit.

În plus, reprezentantul companiei preconizează că, prin noile produse, Symmetrica se va putea adresa unei palete mai ample de proiecte, de la locuințe private și până la hoteluri ori pensiuni care doresc să-și transforme grădinile într-un ambient unic.

În acest sens, pentru amenajările exterioare din acest an, Symmetrica mizează pe suprafețe speciale, cu texturi granulate, puse în valoare prin modele din gama Granito, Cammino Granito,Arca Romana Granito, Arco Granito sau Amplio Granito. De asemenea, nici stilul rustic nu trece neobservat în acest an, pavajele Arco Antica sau Arco,fiind ideale pentru proprietarii care dorescă să construiască un decor de inspirație medievală. Pentru realizarea unui ambient cât mai natural, Symmetrica propune Lastra Natura, compus din 3 dale de diferite dimensiuni ce imită aspectul pietrei naturale, fapt ce face din acest produs unul foarte versatil.

În ceea ce privește zonele de grădină, naturalețea este cuvântul cheie. Aspectul
de piatră naturală și mixul de culoare specifice elementelor de placare Rock sunt recomandate pentru orice tip de grădină în care se dorește menținerea unui aspect autentic. În plus, produsele din gama Rock sunt ideale și pentru placarea gardurilor, a jardinierelor sau chiar a soclului casei, pentru a întregi complet ambientul exterior. Mai mult de atat, elementele de placare propuse de Symmetrica pot contribui la un design deosebit și în locuință, putând fi folosite pentru placarea pereților interiori.

 „Ambele game, atât Symmetrica Select, cât și Symmetrica pentru Grădină au fost lansate în 2015  și impresionează prin rafinament și inovație, fiind formate din produse premium, special create pentru a crea amenajări de durată. În plus, toate produsele beneficiază de Aqua Protect, un sistem special dezvoltat de Symmetrica, ce asigură protecția pavelelor împotriva fenomenului de îngheț – dezgheț și asigură o durată de viață mai lungă a produselor, la peste 25 de ani”, a completat reprezentantul companiei.

Conform afirmațiilor lui Sebastian Bobu, printre cele mai apreciate modele din gama Select se numără pavajele Immagia sau Zen, două modele unice prin design și formă. În ceea ce privește gama Symmetrica pentru Grădină, kit-ul Yucatan se bucură de cele mai multe solicitări datorită aspectului său de piatră naturală, dar și a numeroaselor opțiuni estetice pe care le oferă.

# # #

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri și rigole vibropresate pietonale și carosabile, într-o gamă variată de forme și culori. Aceasta a fost înființată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acțiuni) și Florin-Cristinel Stanciu (40% din acțiuni).

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Verești, județul Suceava, urmată apoi de unitățile de producție de la Podu Iloaiei, județul Iași (2010), și Bolintin Vale, în apropiere de București (2011), Prejmer – Brașov (2012) și Cociu – Bistrița-Năsăud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele și borduri se numără Arena Națională, parcul balnear din stațiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în București etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de străzi, trotuare și parcuri ecologice din întreaga țară.

###

26 April 2016