Si anul acesta pastram traditia si deschidem sezonul targurilor imobiliare cu o editie speciala in luna martie. Atat evenimentul din luna martie, cat si urmatoarele doua editii ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO se desfasoara intr-un pavilion expozitional amplasat in parcarea centrala din Piata Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere si pietonale din Bucuresti. In anul 2015 am inscris aceasta locatie, in premiera, pe harta evenimentelor din Romania, iar Targul Imobiliar PROJECT EXPO a atras un numar record de vizitatori.

39522-project_expo.jpgTargul Imobiliar PROJECT EXPO va prezinta cele mai noi proiecte imobiliare din Bucuresti si nu numai, si va invita sa beneficiati de cele mai bune oferte de pret pentru locuinte. Printre companiile care deja si-au anuntat prezenta  in cadrul primului targ imobiliar din 2016 se numara: Premier Service, Greenfield Residence, Cubic Residence, Berceni Rezidential, Omnis Residence, Militari Residence, Metropolitan Residence, 20th Residence, Confort City, Magecon Residence, Palladium Residence, Trend Residence, Aleea Residence, Tineretului City, Carol City, New City, New Town, Magecon, White Mountain, dar si RHI Grup care ofera posibilitatea achizitiei unei proprietati in sistem time sharing in judetul Brasov, la Bran.

Bineinteles, respectand traditia Targurilor Imobiliare PROJECT EXPO, toti expozantii vin cu oferte speciale, discounturi de pret sau alte facilitati care sa vina in sprijinul celor aflati in cautarea unei locuinte.

Nu in ultimul rand va invitam sa participati la tombolele care vor fi organizate in cadrul celor trei zile de eveniment si la care puteti castiga premii pe loc. Toti vizitatorii vor primi un fluturas cu 4 intrebari care se refera la motivul pentru care au trecut pragul Targului Imobiliar PROJECT EXPO: ce tip de locuinta cauta, ce buget au disponibil, ce zona prefera si ce calitati trebuie sa aiba caminul ideal. In schimbul acestui fluturas, oricine va avea posibilitatea sa extraga dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz razuibil din care va afla pe loc ce a castigat. Intre premiile care pot fi extrase se afla un televizor LG, full HD, cu diagonala de 109 cm - oferit de catre Cubic Residence sau diverse obiecte de amenajari interioare – oferite de catre Premier Service.

Va asteptam la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc in Piata Victoriei, in perioada 11-13 martie. Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 19,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00.

3 February 2016