Techno Office, unul dintre principalii jucători ai  pieței locale de furnizori de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, estimează pentru anul în curs o creștere cu 30% a vânzărilor până la peste 3 milioane de euro, comparativ cu 2014, și, de asemenea, a numărului de proiecte realizate.

36234-iuliana_carata_general_manager_techno_office.jpgÎnființată în 2008, Techno Office oferă soluții complete, de la consultanță până la amenajarea efectivă a spațiului de lucru, iar în ultimii ani compania s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru multinaționale precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez.

„Încă de la înființare, fiecare an a adus creșteri considerabile ale cifrei de afaceri, în ciuda mediului economic nu foarte favorabil, mai ales din perioada 2008 – 2010. Tocmai din acest motiv, pentru 2015, mizăm pe un avans cu 30% al vânzărilor, mai ales în contextul în care observăm o dezmorțire a investițiilor realizate de companii în reamenajarea spațiilor sau în relocări”, a declarat Iuliana Carata, General Manager Techno Office.

Aceasta a mai adăugat că un impact pozitiv în business îl va avea nu doar creșterea apetitului companiilor pentru relocare ci și revenirea construcțiilor pe segmentul office și finalizarea proiectelor de acest tip.

Potrivit reprezentantei companiei, în 2014 Techno Office a realizat peste 100 proiecte și a livrat, în total, peste 10.000 mii de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spații de depozitare și peste 5.000 de scaune.

În ceea ce privește împărțirea business-ului Techno Office din punct de vedere geografic, Iuliana Carata a menționat că 90% dintre proiectele realizate de companie sunt in zona Capitalei, restul de 10% în provincie, unde Cluj-Napoca se află pe prima poziție.

„De-a lungul anilor, am dezvoltat proiecte cu diferite categorii de clienți, de la corporații multinaționale, până la mici întreprinzători locali, reușind să impunem în fiecare locație un standard ridicat de calitate și confort și să transformăm spațiile de birouri în medii de lucru în care angajații să se simtă bine și să lucreze eficient”, a adăugat  Iuliana Carata.

80% din produsele Techno Office, importate din Germania și Italia

În acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru treisprezece dintre cele mai cunoscute firme producătoare de mobilier pentru birouri la nivel mondial, iar compania se află într-un proces continuu de diversificare a gamei de mobilier și accesorii pentru amenajarea spațiilor de birouri.

Referitor la produsele distribuite de către Techno Office, Iuliana Carata a declarat că 80% dintre acestea sunt importate din țări precum Germania și Italia, iar restul sunt achiziționate de pe piața locală.

Printre cei mai importanți producători din piața internațională care se regăsesc în portofoliul companiei se numără About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi. La acestea se adaugă și Haworth pentru care Techno Office este dealer exclusiv în România.

###

Despre TECHNO OFFICE

Înființată în 2008, TECHNO OFFICE este o companie cu capital mixt, deținută de Iuliana Carata și Marco Magnani. TECHNO OFFICE oferă soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, de la consultanță până la implementarea proiectului. TECHNO OFFICE s-a dezvoltat continuu și și-a diversificat gama de produse completând-o cu servicii de cea mai buna calitate, devenind astfel un furnizor complet și complex.

În România, compania este importator exclusiv al brandului Haworth și oferă produse si sub alte branduri precum About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi.

###

26 January 2015