Compania organizatoare a targului imobiliar tIMOn a intrat intr-un parteneriat cu Asociatia Brokerilor Imobiliari. Astfel la urmatoarea editie a tIMon vor participa alaturi de expozantii traditionali inca 30 de brokeri imobiliari care vor aduce oferte si informatii suplimentare pentru public.

„Parteneriatul cu ABI e firesc. Noi organizam cel mai puternic targ imobiliar din Romania, iar faptul ca ei au solutii extrem de clare pentru sprijinire pietei si a brokerilor imobiliari ne-a determinat sa intram in acest parteneriat”, spune Vlad Vlasceanu, director general al tIMOn.

Cele doua entitati vor colabora atat in cadrul targului, cat si in restul timpul pentru a identifica solutii suplimentare in vederea relansarii pietei imobiliare.

„Studiul realizat de noi a demonstrat faptul ca tIMon este cel mai vizitat targ din Romania si cred ca ofertele si analizele noastre vor fi reprezentate foarte bine aici. De acum vom fi prezenti la toate editiile urmatoare ale tIMOn”, arata Dragos Vilceanu, presedintele ABI.

In urma acestui parteneriat la urmatoarea editie a tIMOn vor fi prezenti aproximativ 30 de brokeri imobiliari cu oferte de apartamente vechi in cartierele din Bucuresti.

„In acest mod oferta targului va deveni mai variata, si, mai ales va facilita potentialului cumparator realizarea unei comparatii extrem de reale intre oferta de apartamente noi si vechi, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale”, afirma Vlad Vlasceanu.

Conform unui studiu ABI, targul imobiliar tIMOn a fost cel mai vizitat eveniment de profil din acest an, cu 11.256 de vizitatori. De asemnea, potrivit unei analize realizate de ABI impreuna cu agentia de monitorizare MediaImage, tIMOn este si cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania. Următoarea editie a targului va avea loc in toamna acestui an.

ABI a fost infiintata in cursul anului 2010 si a lansat Codul Etic al Brokerului Imobiliar, prin intermediul caruia incearca sa creeze un cadru oficial si riguros de relationare intre brokeri si clientii lor. Din toamna acestui an ABI va lansa prima scoala oficiala de brokeri imobiliari acreditata de Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii.
tIMOn este cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania.

19 July 2010