TMF Group și-a prelungit contractul de închiriere din Central Business Park, printr-o tranzacție intermediată de Knight Frank România.

38093-kinght_frank.jpgTMF Group România, parte a TMF Group, furnizor global de top de servicii de externalizare de cea mai înaltă calitate pentru clienții săi care își desfășoară activitatea și investesc la nivel internațional – a decis prelungirea contractului de închiriere a spațiului de cca. 1.500 mp, ocupat în Central Business Park.

TMF Group este partenerul global care ajută companiile să își desfășoare activitățile într-un mod fluent dincolo de frontiere și le susține operațiunile indiferent de locul în care acestea activează. Experții în contabilitate, servicii juridic-administrative, financiare, resurse umane și salarizare ai TMF Group se regăsesc în întreaga lume și asistă atât start-up-uri, cât și organizații multinaționale în atingerea obiectivelor de business, respectând în același timp reglementările locale și internaționale.

Încheiată cu succes în T3 2015, tranzacția ce vizează prelungirea contractului de închiriere a spațiului ocupat în Central Business Park a fost semnată de către consultanții Knight Frank, echipa responsabilă de procesul de renegociere și prelungire a contractului, fiind formată din Horațiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank, și Timea Henter, Senior Consultant.

Prezentă pe piața din România din 1999, TMF Group a decis menținerea sediului său actual, nu numai datorită specificațiilor și beneficiilor oferite de clădire, dar și a numeroaselor facilități din zonă: apropierea de Piața Unirii, accesibilitate foarte bună către centrul orașului și zonele importante de afaceri precum și numeroase opțiuni pentru întâlnirile de afaceri.

Horațiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank: “Decizia clientului de a-și continua operațiunile în Central Business Park a fost influențată în principal de avantajele pe care zona le oferă. Piața Unirii este una dintre cele mai atractive zone de business din București, precum și întreaga zonă centrală, care înregistrează în prezent un grad de ocupare de cca. 85%.”

În 2015, Knight Frank România a intermediat cele mai mari tranzacții de închiriere din segmentul de birouri: extinderea Oracle în SkyTower (cca. 10.400 mp), pre-închirierea Genpact în Hermes Business Campus (cca. 25.000 mp) și pre-închirierea Oracle în Oregon Park (cca. 20.000 mp).

În T2 2015, Knight Frank România a consiliat tranzacții de peste 46.000 mp, dintr-un total de 72.000 de mp, și deține o cotă de piață de peste 65%.

###

Knight Frank este cea mai mare rețea globală deținută privat în domeniul imobiliar. Având sediul în Londra, Knight Frank, împreună cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank, operează în peste 370 de birouri, în 55 de țări, pe șase continente și are peste 12.000 de angajați. Grupul oferă consultanță tuturor tipurilor de clienți, de la proprietari individuali și cumpărători până la dezvoltatori, investitori și chiriași corporativi.

31 August 2015