Ultimul eveniment imobiliar al anului vine cu o serie de suprize si noutati. Targul Imobiliar PROJECT EXPO va invita la o editie speciala, care se va desfasura intr-o noua locatie, mai exact intr-un cort amplasat in Piata George Enescu, la doi pasi de Ateneul Roman si de Piata Revolutiei.

35559-project_expo.jpg“Am ales aceasta locatie pentru ca se afla intr-o zona centrala, cu un trafic crescut, si in acelasi timp se afla in imediata vecinatate a Salii Palatului, spatiu in care au avut loc in ultimii ani majoritatea evenimentelor noastre”, spune Sorin Sararu, managing partner Project Expo Sports&Games, firma care organizeaza Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

La eveniment vor participa peste 40 de expozanti care vor avea oferte speciale la cateva zeci de mii de locuinte, de la garsoniere si apartamente situate in blocuri vechi, pana la vile nou-noute amplasate in zone centrale. Deja si-au anuntat prezenta cateva agentii imobiliare, dar si dezvoltatori si constructori de ansambluri rezidentiale, precum si banci sau brokeri de credite.

Acest lucru se intampla in contextul in care, cumparatorii pot beneficia de ultima sansa de a-si cumpara anul acesta o locuinta prin intermediul programului guvernamental Prima Casa, odata cu suplimentarea fondurilor cu inca aproape 89 milioane euro, dupa ce, in luna septembrie, acestea au fost majorate cu alte circa 111 milioane euro. Potrivit calculelor Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, pana la sfarsitul acestui an, inca 5.000 potentiali beneficiari pot accesa credite garantate de stat. In anul 2014, aproximativ 20.500 romani si-au cumparat o locuinta cu ajutorul programului guvernamental, iar de la inceputul programului Prima Casa (in anul 2009) si pana in prezent, au fost acordate 126.200 credite.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura in perioada 21-23 noiembrie, in Piata George Enescu, pe Calea Victoriei. Intrarea este libera, iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 19,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,30.

27 October 2014