UniCredit Țiriac Bank S.A. (“UniCredit Țiriac Bank”) a finalizat cu succes preluarea business-ului Corporate al The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala România (“RBS România”).

36004-unicredit.jpg“Procesul de integrare a decurs bine și putem considera că finalizarea sa marchează o nouă etapă în dezvoltarea UniCredit Țiriac Bank pe zona Corporate. Pornim în noul an mai puternici și la fel de hotărâți să ne reafirmăm drept un partener de încredere, la dispoziția clienților noștri. Suntem un finanțator activ al economiei reale și dorim să continuăm să creștem organic, deservindu-ne clienții la cele mai înalte standarde, cu soluții bancare performante, adaptate nevoilor lor specifice”, a declarat Răsvan Radu, CEO al UniCredit Țiriac Bank și Country Chairman UniCredit în România.

“Ne bucură că transferul business-ului nostru a decurs cu ușurință și fără a produce inconveniențe foștilor noștri clienți. Suntem în continuare convinși  că acest transfer va aduce multe beneficii și valoare adăugată clienților, deoarece UniCredit Țiriac Bank are o ofertă excelentă de produse și servicii, ca și un angajament dovedit față de piața românească ”, a spus Henk Paardekooper, Hub Executive al RBS în Europa Centrală și de Est.

Tranzacția a fost semnată pe 5 august și a implicat portofoliul de clienți Corporate ai RBS România, constând în companii private de talie medie și mare, locale și internaționale, precum și instituții publice și financiare. Personalul RBS România asociat portofoliului Corporate a făcut de asemenea parte din transferul agreat cu UniCredit Tiriac Bank.

 

UniCredit Tiriac Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti, prin intermediul a 184 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania prin intermediul urmatoarelor companii: UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Consumer Financing (UCFIN), UniCredit Leasing Corporation (UCLC), UniCredit Insurance Broker, Unicredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

16 December 2014