Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG SCA anunță mărirea echipei de Real Estate, departament coordonat de partenerul Ciprian Glodeanu. 

37727-anca_alexandrescu.jpgPentru 2015, biroul local al firmei austriece Wolf Theiss are în plan mărirea echipei ce oferă consiliere juridică în proiecte de Real Estate.

Ciprian Glodeanu, partener Wolf Theiss și coordonator al departamentelor de Real Estate și Projects, a declarat: "Ne-am dorit extinderea echipei pentru a ține pasul cu evoluția pieței din domeniu. Anul acesta, zona de Real Estate câstigă teren prețios, în procesul de revenire fiind anunțate noi proiecte importante".

Astfel, extinderea echipei a început în luna iulie, primul avocat colaborator recrutat în acest sens fiind Anca Alexandrescu. Cu o experiență de peste 5 ani în avocatura de business, Anca s-a specializat ca avocat de Real Estate, oferind consultanță juridică unor companii românești și internaționale din domeniul real estate, retail, IT, bancar și financiar.

Absolventă a Facultații de Drept din București și masterandă în avocatură de business, Anca este membră a Baroului București și avocat definitiv începând cu anul 2010.

 

 

 

16 July 2015