Primăria Sectorului 3 va deschide în parcul Titan duminică, 2 august, de la ora 20.30, cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”. Acesta va începe cu un spectacol susținut de „Zoli TOTH Project”, care va prezenta publicului cel mai nou concept de fusion din România, combinând genul clasic cu cel pop, rock sau electro.  

37835-cinema_in_aer_liber.jpgSpectacolul va fi unul total și va îmbina o formulă artistică în premieră, compusă din 8 viori, 8 violoncele și 5 percuționiști, cu proiecții video personalizate și efecte pirotehnice sincronizate cu muzica. „Zoli TOTH Project” este o formulă unică în lume prin componență și instrumentele folosite: vioară, violoncel, set de tobe, butoaie electronice, efecte speciale, vibrafon și marimba. Artiștii sunt laureați ai concursurilor de profil din țară și străinătate și sunt colaboratori ai celor mai importante orchestre din România. Toate piesele pe care le interpretează sunt compuse de Adrian Enescu, o adevărată legendă a muzicii românești. Adrian Enescu este renumit pentru coloanele sonore a aproximativ 65 de titluri din cinema-ul românesc și european și este unul dintre pionierii muzicii electronice din România, abordând noul gen încă din anii '70.

„Zoli TOTH” este unul dintre cei mai respectați artiști din showbiz-ul românesc. Alături de trupa „Sistem” a susținut peste 1.000 de concerte în România și în străinătate. Acesta a intrat în istoria modernă a muzicii pop prin ocuparea locului al III-lea în finala „Eurovision 2005”, împreună cu trupa „Sistem” și Luminița Anghel.
          „Zoli TOTH Project” va introduce publicul în lumea fabuloasă a cinematografiei printr-un spectacol complet și complex, în care muzica va stimula imaginativul spectatorilor, pregătindu-i pentru maratonul de proiecții ce va avea loc în parcul Titan de-a lungul a cinci săptămâni. Spectatorii vor putea urmări și trailerele filmelor ce vor fi proiectate până la sfârșitul verii.
          „Cinema în aer liber” se află la cea de-a IV-a ediție și este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film în parcul Titan, parc care aniversează în acest an o jumătate de secol de existență.

Duminică, 2 august, de la 20.30, în parcul Titan, la scena lac, auditivul, vizualul, imaginativul și senzorialul vor fuziona și vor dezvolta trăiri și emoții inedite printr-un show spectaculos - „Zoli TOTH Project”.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.

29 July 2015