Locuințele bune sunt greu de găsit, dar clienții care caută apartamente de calitate în centrul Bucureștiului nu vor fi dezamăgiți de unul dintre proiectele-reper ale orașului: InCity Residences. Complexul imobiliar este destinat celor care trăiesc o viață dinamică, dar care știu să se relaxeze și să își folosească fiecare minut al zilei la maximum. InCity Residences este deopotrivă un loc în care modernul întâlnește produsele și serviciile de top, dar și oază urbană, prin faptul că este înconjurată de mii de metri pătrați de spații verzi.

41319-image002.pngAtunci când vine vorba despre proiectul InCity Residences, următoarele cuvinte sunt descriptive: situat la 500 de metri de Piața Alba Iulia, cele 500 de apartamente din patru imobile ale proiectului se ridică la înălțimea celor mai sofisticate așteptări, fie că e vorba de spațiu, finisaje sau servicii.

Atenția la detalii este evidentă încă de la fațada acoperită cu material alpolic de foarte bună calitate, un compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, asigurând astfel o izolație performantă. Apartamentele se disting și prin mobilierul de bucătărie cu un design contemporan, marca Casa Magi Design și electrocasnicele de ultimă oră de la firma Franke.Finisajele de înaltă calitate de la unii din cei mai importanți producători europeni vin în întâmpinarea unei comunități care se definește prin preferințele sale exigente. Printre astfel de finisaje se numără bateriile de baie moderne, plăcile de ceramică și parchetul triplu stratificat de înaltă calitate. În plus, apartamentele sunt dotate cu terase generoase”, explică reprezentanții InCity Residence.

Ansamblul oferă 13 tipuri de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 63 și 265 mp

Totodată, cele 13 tipuri de apartamente din InCity Residences – cu suprafețe ce ajung de la 63 de metri pătrați până la 265 de metri pătrați – au fost proiectate tocmai pentru a le lăsa celor care caută un spațiu de locuit central o libertate cât mai mare de alegere. Clienții aleg să se mute la InCity Residences pentru că sunt aproape de tot ceea ce îi interesează: de la restaurante, școli, parcuri, piețe, farmacii până la mijloace de transport în comun și centre comerciale precum București Mall. În același timp, se pot bucura si de atmosfera intimă datorată faptului că acest complex rezidențial premium este creat pentru cei care au aceleași valori, stil de viață și îndrăgesc lucrurile de calitate.

Gama extrem de variată de servicii oferită de InCity Residences vine tot în sprijinul acestei comunități. Cei care locuiesc în complexul rezidențial premium au la dispoziție peste 500 de locuri de parcare situate în două subsoluri. Pentru cei mici a fost amenajat un generos loc de joacă. Mai mult, toți locatarii din InCity Residences beneficiază, prin intermediul abonamentelor, de serviciile centrului World Class și ale salonului de înfrumusețare Gett’s Hair Studio”, continuă oficialii InCity Residence.

Toate aceste caracteristici au fost gândite pentru și împreună cu clienții ansamblului, care sunt într-o proporție covârșitoare persoane tinere, active, care apreciază timpul de calitate petrecut acasă, dar doresc să aibă acces rapid la oraș. 

16 March 2017