Ziua Agentului Imobiliar
Agentul imobiliar, pe termen lung, aduce o valoare adăugată tranzacţiilor din piaţa imobiliară. Nimeni nu poate sa conteste asta.

IMOPEDIA.ro a adunat reacţii din piaţa legate de nevoia de stabilire a standardelor de etică şi profesionalism în practicarea meseriei de agent imobiliar, iar după ce am parcurs sumedenia de activităţi pe care trebuie să le facă un agent imobiliar am considerat că această meserie merită o zi în calendar. 

Decretam 15 aprilie - ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR.

Plecând de la faptul că o călatorie începe cu un pas, iar succesul nu este o destinaţie ci o calatorie, vă invităm să facem împreună primul pas spre successul repozitionării profesiei de agent imobiliar.
   
 
 
  
De ce 15 Aprilie?

Primul eveniment de amploarea destinat agenţilor imobiliari din Romania se va desfaşura pe 15-Aprilie. Te invitam să-ţi sărbatoreşti ziua, Ziua Agentului Imobiliar, alături de noi, în cadrul Conferintei Nationale a Agentilor Imobiliari, organizata de ARAI!

...revenim zilele urmatoare cu noi informatii


De ce ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR?

• Pentru că eşti catalizatorul unei tranzacţii imobiliare. Trebuie să fii mândru de asta!

• Pentru că noul context economic a dus la o curăţarea pieţei imobiliare, iar supravieţuirea va fi posibila prin investirea continuă in profesionalizare. Tu ai dovedit că ai spirit de supravietuitor!

• Pentru că peste 30 de profesii câstigă în urma unei tranzacţii finalizate de tine si trebuie să te pozitionezi ca atare. Nu uita asta!

• Pentru că relansarea pieţei să te prindă şi mai bun. Şi mai profesionist. Şi mai experimentat. Excelent!

De aproape un an agentiile îi aduc cu picioarele pe pamant pe proprietarii visatori. Preturile promovate de agentii sunt mai mici decat cele ofertate de proprietari. Schimbare!


SCRIE-NE ŞI TU CATEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ SARBATORIM  ÎMPREUNĂ ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR!



24 March 2010