IMOPEDIA.ro dă tonul pe piaţa imobiliară. Din nou. Anul trecut am decretat 15 aprilie „Ziua Agentului Imobiliar" şi am sărbătorit acest lucru printr-un eveniment premium. A trecut un an şi suntem la a doua ediţie, iar „Ziua Agentului Imobiliar" deja s-a transformat într-un eveniment de referinţă al pieţei imobiliare.

Cei mai importanţi jucători din domeniu vor fi prezenţi la evenimentul organizat de IMOPEDIA.ro, cu sprijinul asociaţilor ARAI, AIR şi UNAI. Împreună, vom găsi răspunsurile la cele mai importante problematici ale pieţei imobiliare din 2011.

      •  Cum va arăta legea agentului imobiliar?

      • Cum poate fi folosit programul Prima Casă 4 pentru a creşte puternic numărul tranzacţiilor imobiliare?

      • Ce instrumente are agentul imobiliar pentru a ieşi din criză?


 
ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR - un eveniment de referinţă al pieţei imobiliare

„Ziua Agentului Imobiliar" a pornit de la ideea de a fi alături de agentul imobiliar şi, prin urmare, de piaţa imobiliară românească. IMOPEDIA.ro propune şi de data aceasta dezbateri pertinente pe marginea unor subiecte vitale pentru domeniu, precum programul Prima Casă, instrumente cu care agentul iese din criză, legislaţie imobiliară, dar şi multe subiecte-surpriză care vor fi dezvăluite pe parcursul evenimentului, care a fost gândit în fiecare detaliu astfel încât să se adreseze elitei din domeniu.

După experienţa anului anterior, „Ziua Agentului Imobiliar" şi-a făcut deja un nume printre specialiştii din domeniu.

Conceptul de agent imobiliar trebuie reinventat. Agentul imobiliar aude de prea multe ori că este samsar. Că nu face nimic, dar câştigă mult. Agentul imobiliar trage ponoasele vremurilor de altă dată. Odată cu criza imobiliară, lucrurile s-au schimbat, iar agentul imobiliar  trebuie să însemne calitate. IMOPEDIA.ro, singurul portal orientat exclusiv spre agentul imobiliar, a decis că acesta merită o zi în calendar. Este deja al doilea an în care 15 aprilie înseamnă Ziua Agentului Imobiliar." spune Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

Găsesc valoare în a participa la asemenea evenimente în care sigur că înveţi din prezentările celor care sunt invitaţi, dar de multe ori înveţi de la ceilalţi. Există o oportunitate de networking care este întotdeauna benefică" a declarat Adrian Şişchin, director regional Re-Max.

Iniţiativa este minunată! Eu cred că Ziua Agentului Imobiliar va putea fi un prilej bun în care agenţii să socializeze, să afle unul de celălalt, să-şi împărtăşească problemele profesionale într-o astfel de întâlnire şi, bineînţeles că Ziua Agentului Imobiliar ar putea să facă un pic de vâlvă şi să atragă atenţia asupra acestei ocupaţii care, în ultima vreme, a cam fost neglijată" susţine Radu Zilişteanu, analist imobiliar.

"Sper ca agenţii imobiliari să vină la acest eveniment şi să contribuie fiecare cu cât poate la crearea unei bresle recunoscută de întreaga piaţă" adaugă Gabriel Alexandru, vicepreşedinte Century 21 şi vicepreşedinte APAIR

Pentru a asigura calitatea discuţiei, precum şi informaţiile de ultimă oră din domeniu, evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare (ARAI), Asociaţia Imobiliară din România şi Uniunii Naţionale a Agenţiilor Imobiliare (UNAI).

Noi suntem obişnuiţi cu iniţiativele imopedia.ro, cu atât mai mult cu cât anul trecut, când a fost organizat primul eveniment de acest gen, Asociaţia Română a Agenţiilor Imobiliare a fost partener pe eveniment, deci împreună am organizat această conferinţă naţională. Împreună am sărbătorit prima zi a agentului imobiliar, pe 15 aprilie 2010 şi este foarte bine. Acest lucru, într-un fel, dă o anumită credinţă agenţilor care lucrează pe piaţă, că suntem un grup, avem interese comune, chiar dacă suntem competitori, putem sta la masa discuţiilor pe subiecte care ne interesează şi pe care numai împreună le putem promova" spune Ruxandra Cleciu,preşedinte ARAI.

VINO LA SĂRBĂTOAREA TA

IMOPEDIA.ro a decretat Ziua Agentului Imobiliar pe 15 aprilie. Cine contează, va fi acolo!

  • Locatia: Hotel Intercontinental, Sala Ronda - Bucureşti
  • Taxa de participare la întregul eveniment este de 50 euro + TVA/ persoana.


Pentru mai mult de 4 bilete cumparate se acorda bonus 100 credite T&Q pentru listarea preferentiala a anunturilor. Această opţiune este valabilă doar pentru agenţiile membre IMOPEDIA.ro

Pentru înscrieri completaţi formularul de mai jos sau contactati-ne la 0740.114.934(1)
 

4 April 2011