Cum discuți cu un client? Care sunt pașii pentru a depăși obiecțiile clienților? Ce tehnici de negociere ar trebui să alegi, în funcție de fiecare situație? Antreprenorii interesați de creșterea vânzărilor pot afla răspunsul la aceste întrebări și la multe altele de la Lorand Soares Szasz, participând la seminarul „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta”.

35822-eveniment_chisinau.jpg80% din firmele care sunt deschise intră în faliment în primii 5 ani de activitate, iar din cele 20% rămase, mai mult de jumătate au aceeași soartă, în mai puțin de 8 ani. Puțini sunt cei care au reușit să reziste pe piață în această perioadă, numărul celor care au reușit să găsească strategiile de succes fiind mult mai redus decât în perioada anterioară crizei.

Seminarul „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta” se adresează antreprenorilor interesați de creșterea vânzărilor. Susținut de Lorand Soares Szasz, evenimentul se desfășoară miercuri, 26 noiembrie la restaurantul Dumbrava, din Târgu Jiu. Întrucât este o premieră pe piața locală, participanții se bucură de intrare liberă.  

„Ținut în premieră la Târgu Jiu, seminarul este sustinut în mod gratuit de Lorand Soares Szasz, deoarece nu vrem să existe antreprenori care să nu poată participa din motive financiare. În același timp, trainerul român este conștinent de faptul că dezvoltarea sa depinde în mare măsură de dezvoltarea pieței, astfel că una dintre filosofiile lui este <cea mai scurtă cale spre succes este să îi ajuți pe ceilalți să ajungă la succes>”, declară organizatorul Ruben Drăghici.

Organizatorii spun că au ales să îl invite pe Lorand Soares Szasz la Târgu Jiu pentru că este unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români la ora actuală. Declarat doi ani la rând „cel mai bun speaker din România”, acesta a cucerit publicul prezentând strategii și idei simple, dar extrem de eficiente, aplicabile atât în plan profesional, cât și în plan personal.

„Am susținut acest seminar la peste 70.000 de oameni de afaceri din România și străinătate și feed-back-ul este extraordinar. În acest seminar o să abordez aspecte din vânzări, marketing, serviciu pentru clienți, fidelizare, management și finanțe. Prezint studii de caz și exemple practice ca oamenii să plece cu cel puțin 4-5 foi A4 de idei practice pentru afacerea lor”, spune Lorand Soares Szasz.

În cadrul cursurilor sale, participanții pot afla informații legate de vânzări aplicabile în diverse domenii, inclusiv în piața imobiliară – care sunt pașii pentru a trece de obiecțiile clienților, cum să crești încrederea clienților, atitudine vs. aptitudine, formula succesului la telefon, cum să discuți cu un client în funcție de personalitatea lui, tehnici de negociere, etc.

ALTE ARTICOLE RECOMANDATE:

 

 

25 November 2014