Apartamente noi şi mai vechi, oferte pentru cei proaspăt-căsătoriţi, maşini primite bonus la achiziţia unei locuinţe. Acestea sunt doar câteva dintre ofertele pe care le puteţi găsi la Project Expo, primul târg imobiliar al acestui an. Evenimentul a început astăzi şi se va desfăşura până duminică, la Sala Palatului.

23767-project-expo.jpgTârgul Imobiliar Project Expo deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului. Printre cei prezenţi la târg se numără dezvoltatori noi de locuinţe, cu proiecte nou-nouţe, dar şi partenerii tradiţionali ai evenimentului. Vizitatorii au parte de oferte speciale, şi asta pentru că această ediţie marchează trei ani de la debutul târgului pe piaţa imobiliară. 

Astfel, la Târgul Imobiliar Project Expo, un client care dispune de 50.000 euro poate cumpăra în această sumă un apartament cu două camere şi un Chevrolet Aveo. Este vorba despre o ofertă în ansamblul Sun Residence 3, situat in Bragadiru, care va fi dat în folosinţă la finalul lunii martie.

O ofertă care iese din tipare, atât din punctul de vedere al preţului, cât şi al soluţiei de construire, este cea oferita de Euro Mansarde. Compania va prezenta la târg oferte de preţ de 37.900 euro, cu TVA inclus, pentru un studio de tip duplex cu o suprafaţă utilă de 51 mp. Există chiar şi un bonus: reducere de 2.000 euro, pentru clienţii care achiziţionează locuinţa în timpul Project Expo.

Apartamente complet mobilate şi utilate se găsesc în ansamblul Cartierul Verde, iar pe perioada Project Expo, o locuinţă cu două camere în acest complex costă 37.000 euro.

IonisCarm Construct prezintă la standul său apartamente şi vile cu preţuri speciale, în Buftea şi în mai multe cartiere din Bucureşti, printre care 1Mai, Crângaşi, Giuleşti sau Băneasa, la costuri care pornesc de la 500 euro/mp. 

Cea mai variată oferta din cadrul târgului este cea prezentată de agenţia imobiliară Premier Service, care aduce la standul său nu mai puţin de 15 proiecte rezidenţiale, precum şi alte câteva mii de locuinţe în sectorul 4, Ilfov şi Călăraşi. Ofertă variată înseamnă şi numeroase beneficii pentru cei interesaţi. De exemplu, un apartament cu două camere din complexul Studio Plus costă 37.500 euro, cu TVA şi loc de parcare inclus. Ansamblul beneficiază atât de un spaţiu de joacă pentru copii sau spaţii verzi, dar şi de un teren de fotbal cu instalaţie nocturnă. O altă promoţie Premier se referă la complexul Apollo Residence, unde, pe perioada celor trei zile ale evenimentului, apartamentele cu trei camere costa 49.000 euro, cu TVA şi loc de parcare inclus.

Project Expo se desfăşoară în perioada 9-11 martie, la Sala Palatului, iar intrarea este gratuită.

CITEȘTE ȘI: Case de lux vândute la preţuri de apartamente în cartiere muncitoreşti


9 March 2012