Alex I. Pintea este un român stabilit în Anglia de 15 ani, unde conduce o firmă imobiliară, Anglo-Romanian Development (ARD).  

Alex PinteaAlex Pintea consideră că mai există oportunităţi în pieţele imobiliare din ambele ţări - cea de adopţie şi cea de origine - în ciuda perioadei de criză. Ce anume merită şi ce nu banii, aflam împreună de la Alex I. Pintea, din interviul acordat în exclusivitate pentru IMOPEDIA.ro. Click aici

Pentru că mulţi englezi nu ştiau nimic despre România, în 2006, Alex I. Pintea a scris şi a publicat  cartea „Buying Property in Romania, The Essential Guide for Investors and Property Developers ", Paperback, care s-a bucurat de aprecierea marilor jurnalişti britanici specializaţi în imobiliare Guy King, Kate Hamilton, Karen Dugdale şi Zoe Dare Hall.

Miercuri veţi afla răspunsurile la următoarele întrebări adresate invitatului nostru:

  • Care este diferenţa între piaţa imobiliară româneasca si cea din Anglia
  • Cum reacţionează astăzi investitorii străini care au intrat în urmă cu
    câţiva ani, într-o perioadă de vârf, pe piaţa românească
  • Ce oportunităţi mai există în cele două pieţe, ce s-ar mai putea cumpăra şi cât ar trebui să aştepţi ca investiţia respectivă să aducă un profit bun
  • Ce va însemna un câştig bun în viitor pentru imobiliare, în comparaţie cu câştigurile din ultimii ani din România
  •  Ce deosebiri există între practica agenţiilor imobiliare din Anglia, faţă de România,
  •  Ce rol joacă asociaţiile imobiliare în Anglia şi cum este organizată - este patronală, profesională sau este un mixt?

Adresează şi TU o întrebare invitatului nostru!

 Notă
» Pentru a asigura un cadru coerent întregii discuţii, vom elimina întrebările ce conţin injurii, atac la persoană sau devieri de la subiectele dezbătute. 
» Pentru a urmări cu uşurinţă întregul dialog vom afişa doar întrebările care se încadrează în cadrul definit mai sus.

    
  

14 June 2009