Alesonor, dezvoltatorul proiectului imobiliar inovator Amber Gardens, demarează construcția ultimelor 18 locuințe verzi de lux, inteligente din cadrul complexului. Vilele au suprafețe construite care variază între 165 mși 273 m2 și grădini cu suprafețe începând de la 350 m2. De asemenea, echipa Alesonor proiectează și construiește în complexul Amber Gardens și vile personalizate cu suprafețe ce depășesc 400 m2.

42020-00amber_gardens_-_casa_verde_de_lux_111.jpg

Investiția într-o casă verde de lux Amber Gardens de 182 m2, cu 3 dormitoare, un birou și o grădină de aprox. 350 m2 pornește de la 215.000 euro+TVA. Rata lunară pentru aceast tip de locuință este estimată la approx. 1.075 euro, cu un avans de 15%, în cazul unui credit imobiliar pe 30 ani.

Pentru casele verzi de lux Amber Gardens cu o suprafață de 273 m2, 4 dormitoare, un birou, garaj și o grădină de 550 m2, investiția începe de la 330.000 euro +TVA, iar rata lunară, de la 1.650 euro.
Noile vile verzi de lux respectă în totalitate standardele de eficiență energetică, calitate și durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranță și intimitate ale proiectului Amber Gardens. Complexul rezidențial de lux Amber Gardens este amplasat în zona Otopeni-Tunari, este dominat de grădini și străzi largi, dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum și de stație de încărcare pentru mașinile electrice.
De asemenea, experți financiari vor oferi consultanță pentru achiziționarea unei locuințe verzi de lux Amber Gardens cu un credit imobiliar.

 

Ce înseamnă o locuință verde de lux, inteligentă
Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.
Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuințele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie față de o casă convențională.
De asemenea, Amber Gardens este primul proiect rezidențial din România cu locuințe inteligente.
Pe lângă aplicațiile Smart Home, prin care proprietarul casei are posibilitatea de a controla temperatura, umiditatea, calitatea aerului, luminile și camerele de supraveghere oriunde s-ar afla, vilele Amber Gardens pot fi personalizate cu cele mai inovatoare tehnologii și sisteme, printre care: panouri solare pentru apă caldă, panouri fotovoltaice, sistemul unic al plafonului radiant, folosit atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, pompă de căldură și o unitate de ventilație naturală cu recuperare a căldurii aerului, sistem innovator cu iluminat cu LED, sistem de protecție anti-îngheț, sistem centralizat de aspirație etc.

42020-00amber_gardens_-_casa_verde_de_lux_1.jpg

Casa verde o investiție pe termen lung

Eficiente din punct de vedere energetic și construite la un standard înalt de calitate, locuințele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiții sigure de către instituțiile bancare, calificându-se pentru ipoteca verde, special creată pentru proiectele rezidențiale verzi.

Astfel, cea mai mică locuință poate aduce locuitorilor săi economii de aproximativ 70.000 euro de-a lungul a 20 de ani datorită utilizării eficiente și micșorării costurilor de întreținere a casei, costurilor mai mici ale ratelor lunare și impozitului redus cu 50% pentru locuință verde.

Certificări și premii

Proiectul rezidențial de lux Amber Gardens a fost primul proiect de vile din România care primit certificarea “Casă Verde” acordată de către de Romania Green Building Council (RoGBC), chiar la începutul anului 2015, odată cu lansarea. În continuare, Amber Gardens este singurul proiect de vile din București și Județul Ilfov care deține această certificare.
"Locuințele verzi oferă economii substanțiale la costurile pentru energie și asigură calitate, sănatate și confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuințele standard existente pe piață. O certificare independentă oferă o garanție cumpărătorului cu privire la modul în care locuința a fost construită pentru a atinge aceste standarde ridicate de sustenabilitate. Am fost bucuroși să oferim certificarea noastră Green Homes certified by Romania Green Building Council dezvoltatorului Alesonor pentru proiectul Amber Gardens, primul proiect de vile din zona Bucureștiului și din România care a îndeplinit cu succes și chiar a depășit standardele necesare obținerii certificării.", declară Monica Ardeleanu, Director Executiv, RoGBC.

Ca urmare a promovării conceptului de Ipotecă Verde de către RoGBC, mai multe bănci propun produse bancare speciale pentru proiecte verzi.
De asemenea, pe lângă alte multiple premii de design și responsabilitate față de mediu, Amber Gardens este câștigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură București”.

FILOZOFIA AMBER GARDENS: TRUE LUXURY IS GREEN

Amber Gardens demonstrează că adevăratul lux este verde și de înaltă calitate. Proiectul încorporează finisaje de calitate într-un spațiu de locuit mai confortabil, care oferă intimitate, un mediu mai sănătos cu lumină și acustică superioare, și permite reducerea semnificativă a costurilor de energie și de întreținere.
Dominat de spații verzi și drumuri largi Amber Gardens, va cuprinde în total 58 de vile verzi de lux, individuale, care pot fi personalizate în funcție de nevoile familiei, cu un design modern, unitar întregului complex, cu o construcție de calitate, care protejează în același timp sănătatea cât și natura. Complexul dispune de asemenea de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum și de stație de încărcare pentru mașinile electrice.
Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 20 minute de centrul orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internațională Americană (American International School of Bucharest), Școala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană București și Școala Britanică, precum și alte școli și grădinițe apreciate, atât publice cât și private, și are acces la mijloacele de transport în comun.
Mai mult, apropierea de centrul orașului, accesul rapid către centura orașului, DN1, Pipera-Tunari, și aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, plan urbanistic, canalizare și taxe reduse pentru clădirile rezidențiale verzi în comuna Tunari, transportul în comun, centrele comerciale în proximitate, centrele de sport, agrement și petrecere a timpului liber, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, pădurea din apropiere, extinderea centrelor de business din zona de Nord, situează zona Otopeni-Tunari printre preferințele celor care aleg să locuiască în zona de nord a capitalei.
Membrii comunității Amber Gardens sunt familii care își doresc un stil de viață mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul pe care îl oferă locuința personală și de eficiența energetică, precum și de intimitatea spațiului în care locuiesc. Printre clienții Amber Gardens sunt antreprenori, expați, părinți ai căror copii studiază la școlile din nordul capitalei și au ales să locuiască într-o comunitate care împărtășește aceleași preocupări pentru stil de viață.

„Am primit foarte multe solicitări din partea potențialilor clienți Amber Gardens pentru locuințe în cadrul complexului, adaptate nevoilor familiilor lor, de la locuințe de 165 m2 la peste 550 m2 construiți. Ne bucurăm să întâlnim din ce în ce mai multe familii interesate de Amber Gardens, un proiect ambițios, inovator și unic în România. Sunt familii care apreciază calitatea și durabilitatea pe termen lung a construcțiilor noastre, designul modern, profesionalismul echipei noastre și, în același timp, înțeleg beneficiile pe care le oferă o locuință verde, printre care eficiență energetică, confort, intimitate, stil de viață mai sănătos, aproape de natură etc.

În acest context, am acceptat provocarea de a construi un ansamblu în care, respectând standardele de casă pasivă și design bioclimatic, precum și pe cele de design modern ale complexului, să oferim locuințe potrivite ca dimensiuni pentru familiile care ne-au solicitat adaptarea proiectului, familii care împărtașesc aceleași valori și împreună alcătuiesc o comunitate frumoasă.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003. De aprox. 15 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale și industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidențiale de lux și, în același timp, responsabile față de mediu, domeniul în care compania a câștigat o experiență importantă pe piața din România.

Cu un capital de investiții de aprox. 45 milioane euro, în proiecte imobiliare și terenuri, Alesonor a dezvoltat și vîndut cu succes următoarele proiecte rezidențiale: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence. Cel mai nou proiect Alesonor este Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.


CONTACT

Primele locuințe verzi de lux, inteligente  pot fi vizionate zilnic.
Pentru programarea vizitei: 0765250777


 
 

23 April 2018