JLL a anunțat astăzi numirea lui Andrew Peirson ca Managing Director pentru România și Europa de Sud -Est, o extindere a rolului actual de conducere a activității firmei în regiune, pe care îl desfășura din biroul din Serbia. Operațiunile firmei în România și Europa de Sud - Est sunt componente prospere ale JLL într-un context mai larg, al Europei Centrale și de Est, unde compania are o prezență puternică.

36662-andrew_peirson.jpgRichard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operațiunile JLL din CEE, declară: "Asistam la o creștere a activității investiționale și a operațiunilor clienților din zona CEE, în condițiile îmbunătățirii mediului macroeconomic. România, în special, și țările din Europa de Sud-Est au devenit centrul atenției pentru mulți dintre partenerii noștri internaționali. Andrew este într-o poziție operațională ideală pentru a conduce eforturile noastre de creștere strategică în aceste țări, sporind și mai mult abilitatea firmei de a furniza servicii integrate ce depășesc granițele geografice."

"Acesta este o nouă etapă în strategia JLL de creștere pe termen lung pentru România și Europa de Sud-Est. Avem echipe de oameni extrem de talentați în birourile noastre din București și Belgrad și o ocazie minunată de a crește concomitent cu sporirea intereselor clienților noștri vizavi de această regiune. După 15 ani petrecuți alături de firmă, lucrând în Marea Britanie și Cehia, și, mai recent, în birourile din Bulgaria, Serbia și Croația, am încredere că pot aduce plusvaloare clienților noștri, oferind o perspectivă internațională care completează cunoștințele dobândite pe fiecare piață locală. Sunt încântat de oportunitatea de a avea o contribuție extinsă la nivel regional”, a declarat Andrew Peirson.

Andrew îi va avea alături în echipa de conducere a biroului din București pe Marius Șcuta, care va continua rolul său de director al departamentul de birouri și reprezentare exclusivă a chiriașilor, si pe Silviana Badea, care s-a alăturat echipei JLL la începutul lunii, pe postul de director al departamentului de investiții, după ce în prealabil a petrecut 5 ani pe postul de country manager la Valad.

Andrew Peirson va prelua noua funcție începând cu 1 aprilie 2015. El își va împărți timpul între birourile din București si Belgrad, continuându-si, de asemenea, rolul său în cadrul consiliului CEE al JLL, raportând ierarhic lui  Richard Batten.

27 March 2015