Încep lucrările de construcție ale celui mai nou proiect rezidențial din portofoliul One United Properties. Vândut în proporție de peste 50% încă din faza de proiect, ansamblul One Herăstrău Park va fi format din două clădiri de 11 etaje. Viitori locatari vor avea de ales între priveliște către Parcul Herăstrău sau către Lacul Floreasca.

38144-3.jpgUn nou ansamblu rezidențial exclusivist va fi ridicat în partea de nord a Capitalei. Proiectul aparține dezvoltatorului One United Properties, cunoscut pentru One Floreasca Lake și Madrigalului Residence. Noul ansamblu va fi construit la câteva minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, cu acces atât din strada Nicolae Caramfil, cât și din strada Zăgazului.

„One Herastrau Park este un proiect exclusivist, atât în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și integrarea în decorul existent, cât și în ceea ce privește impărțirea spațiilor interioare și a apartamentelor. Este un proiect de succes dacă ne gândim că a fost vândut în proporție de peste 50% înca din faza de proiect”, declară Beatrice Dumitrașcu, director de vânzări One United Properties.

  • One Herastrau Park are o suprafață desfașurată de 27.000 de metri pătrați construiți
  • Vor exista 106 apartamente distribuite în două cladiri de 11 etaje, în regim triplex și două subsoluri
  • Complexul este vândut în proporție de peste 50% încă din faza de proiect

„Apartamentele de două și trei camere sunt dispuse la etajele 1-5, cele de patru camere la etajele 6-10 (toate cu priveliște panoramică la lac). La ultimele trei etaje se află penthouse-urile triplex, cu cea mai buna priveliște din oraș și o abordare arhitecturală și de design în premieră pe piața românească”, detaliază reprezentanții One Herăstrău Park. Livrarea complexului este estimată pentru luna martie 2017, iar arhitectul proiectului este Marius Călin, arhitect principal al companiei X Architecture & Engineering.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

7 September 2015