Compartimentate inteligent, cu un design modern și finisaje actuale, locuințele noi sunt preferatele clienților tineri. Reprezentanți ai celor mai importante ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi își expun ofertele, zilele acestea, în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), organizat la Palatul Parlamentului (Sala Unirea).

38245-20140927_165635.jpgÎntr-un oraș în care marea parte a stocului de locuințe este construită în anii ’80 sau mai devreme, proiectele noi vin ca o gură de aer proaspăt pentru clienții sufocați de oferta de proprietăți învechite. Cele mai importante proiecte rezidențiale noi din București și împrejurimi sunt reunite, zilele acestea, sub același acoperiș: în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), organizat la Palatul Parlamentului, între 25 și 27 septembrie.

„Locuințele noi se află în topul preferințelor bucureștenilor, în special în cazul clienților tineri. Statisticile noastre arată că majoritatea vizitatorilor din mediul virtual se interesează de proprietăți noi, datorită nenumăratelor avantaje. Vizitatorii de la târgurile imobiliare vin să studieze oferta de locuințe noi, argumentând că nivelul de uzură al blocurilor ridicate înainte de 1990 este deja prea ridicat, lucru care în niciun caz nu se îmbunătățește”, subliniază Bogdan Severin, director de vânzări în cadrul IMOPEDIA

Pe lângă proiecte imobiliare a căror prezență la TNI este deja o tradiție, vizitatorii acestui sfârșit de săptămână au remarcat și nume noi, care se bucură de amplasament atractiv.

Carol City Park – construit la doar 50 metri de intrarea în Parcul Carol (strada Frigului), ansamblul va avea circa 400 de apartamente, urmând să fie inaugurat în vara anului viitor. Cu un preț de 1.250 euro/mp util + TVA 5%, locuințele se adresează atât tinerilor necăsătoriți, cât și familiilor: garsoniere cu suprafețe de la 35 mp, apartamente cu două camere cu suprafețe de la 51 mp, apartamente cu trei camere cu suprafețe de la 71 mp. Complexul va avea atât parcare supraterană, cât și parcare subterană cu două niveluri.

Ideal Residence Drumul Taberei – ridicat în imediata vecinătate a cartierului ANL Brâncuși, din sectorul 6, complexul va fi dat în folosință la începutul toamnei viitoare. Prețul este de 850 euro/mp cu TVA inclus pentru toate tipurile de locuințe: garsonierele de 35 mp sau 44 mp, apartamente cu două camere de 52 mp, apartamente cu trei camere de 73 mp și apartamente cu patru camere de 90 mp.

Tineretului City – aflat în proximitatea Parcului Tineretului și la mică distanță de Sun Plaza Mall, complexul va avea garsoniere (de la 32 mp), apartamente cu două camere (de la 55 mp, până la 71 mp) și apartamente cu trei camere (de 76 mp sau 83 mp). Prețul tuturor locuințelor este de 1.250 euro/mp util + TVA 5%, negociabil pentru clienții care achită cu bani gheață. Ansamblul va fi finisat în vara lui 2016.

Bella Casa Residence – amplasat în nord-vestul Capitalei (zona Săbăreni, pe direcția Chitila-Gulia-Tărtășești), complexul cu 60 vile este ridicat pentru a oferi o soluție locativă celor care lucrează în această parte a Capitalei. Fiecare vilă are o suprafață de 152 mp (patru dormitoare) și un lot de teren de 250 mp. Prețul unei case este de 69.900 euro, cu TVA inclus.

Club Lac Snagov – descris ca fiind „unicul ansamblu rezidențial de pe malul lacului Snagov”, proiectul este amplasat în apropierea Palatului Snagov, la câteva minute de mănăstirea cu același nume. Realizat de grupul Paralela 45, ansamblul poate fi accesat atât de pe DN1, cât și de pe autostrada București-Ploiești sau prin pădure. Format din trei blocuri, ansamblul va avea studiouri (de la 39.000 euro), apartamente cu două camere (de la 58.000 euro), apartamente cu trei camere (de la 127.000 euro) și apartamente cu patru camere (de la 165.000 euro). Prețul de vânzare include loc de parcare, cota indiviză din teren, spațiile comune și TVA 5%.

Cele mai spectaculoase proprietăți de la TNI, expuse în cadrul standului numărul 1

Vizitatorii interesați de o selecție de locuințe noi din Capitală și împrejurimi, sunt invitați să analizeze „Harta Proprietăților Noi”, expusă la standul numărul 1. Concept de succes marca IMOPEDIA, Harta reunește proprietăți din toate cartierele bucureștene, selectate cu atenție de cei mai buni agenți imobiliari.

„Cu ajutorul unor profesioniști din domeniul imobiliarelor, echipa noastră a ales cu atenție cele mai interesante proprietăți noi scoase la vânzare, în perioada aceasta. În plus, aceste locuințe beneficiază de prețuri reduse, valabile doar pe perioada zilelor de târg. Totodată, în cadrul standului cu numărul 1, vizitatorii vor găsi proprietăți din gama de lux, despre care pot obține informații chiar de la consultanții imobiliari care le promovează în piață”, explică Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA

  • Șase camere, Șoseaua Nordului – amplasat la ultimul etaj al unui bloc cu șase niveluri ridicat în 2008, apartamentul are o suprafață construită de 384 mp. Prețul de vânzare este de 2,2 milioane euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Patru camere, în Primăverii – amplasat la ultimele două etaje ale unui imobil cu șase niveluri construit în 2004, apartamentul are o suprafață construită de 400 mp. Prețul de vânzare este de 1,1 milioane euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Patru camere, în Aviatorilor – amplasat la etajul patru al unui imobil cu cinci niveluri construit în anul 2008, apartamentul are o suprafață construită de 240 mp. Prețul de vânzare este de 899.999 euro (vezi mai multe detalii aici)

În plus, vizitatorii standului numărul 1 vor primi cadou vouchere de cumpărături, cu discounturi de 20% la produsele Bella Casa – important comerciant din domeniul materialelor de construcții pentru amenajari și finisaje interioare. Cu ocazia lansării proiectului din nord-vestul Capitalei, compania oferă cupoane cu reduceri tuturor vizitatorilor care se află în proces de (re)amenajare.  

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

26 September 2015