Bucureștenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei rămân fără apă caldă, din cauza unor lucrări de reparații, anunță reprezentanții Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București (RADET). Furnizarea apei calde va fi reluată începând de sâmbătă. Vezi mai jos lista străzilor cu restricții.

38123-apa_calda_robinet.jpgBucureștenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei nu vor avea apă caldă la robinet, din cauza unor lucrări de revizii și reparații în Electrocentrale București cât și în rețeaua primarǎ RADET aferentǎ acestei centrale.

Furnizarea apei calde va fi întreruptă în intervalul 2-4 septembrie 2015, la consumatorii din perimetrul strǎzilor: Drumul Taberei, 1 Mai, Brașov, Bdul Timișoara, Vasile Milea, Romancierilor, Valea Argeșului, Valea Ialomiței, Rîul Doamnei. 

„RADET București își cere scuze pentru perioada mai lungă de întrerupere a furnizării apei calde de consum.  Aceasta a fost necesară pentru realizarea unor lucrări de reparații și pentru remedierea mai multor avarii apărute ca urmare a probelor de presiune efectuate în rețeaua de termoficare. Furnizarea agentului termic la parametrii normali se va face treptat, în ziua de 04.09.2015, în intervalul orar 18:00-24:00. Din cauza distanței mari de la sursă la consumatori, livrarea apei calde de consum se va realiza după o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai îndepărtate”, conchid reprezentanții RADET.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

3 September 2015