Într-o perioadă în care încrederea în dezvoltator este un concept greu de aplicat, există în derulare un proiect care nu doar că nu și-a dezamăgit clienții, ba chiar i-a surprins plăcut cu fiecare pas făcut înainte. Trend Residence, un ansamblu situat în sud-estul Capitalei, la doar 10 minute de Piața Unirii, a anunțat finalizarea primei faze a unui nou cartier, care urmează să fie format din 300 de vile și 180 de apartamente, dispuse pe o suprafață generoasă de 95.000 de mp. Nevoile clienților sunt prioritățile dezvoltatorilor, motiv pentru care Trend Residencea fost gândit ca un spațiu în care guvernează relaxarea, odihna și confortul propriei locuințe.

36239-trend_residence.jpgTrend Residence a fost construit în așa fel încât locatarilor să nu le lipsească nimic. Incinta securizată a cartierului garantează liniștea, sigurața, relaxarea și odihna locuitorilor, în timp ce apropierea de centrul Bucureștiului, prin drumul de doar 10 minute până la Piața Unirii, oferă posibilitatea de a ține pasul cu ritmul tumultos al orașului. Oricine este bine-venit la Trend Residence, dar, poate și mai important, oricine vine la Trend Residence se simte bine aici.

Trend Residence este un cartier perfect pentru toate categoriile de clienți: cupluri tinere, familii formate din părinți, copii și bunici sau pur și simplu persoane vârstnice. În ansamblu există spații verzi și spații de joacă, piscine, o zonă comercială și o grădiniță, iar lista nu se va opri aici. Acordăm o atenție sporită detaliilor, ceea ce se traduce în confort garantat pentru rezidenți”, au declarat dezvoltatorii proiectului Trend Residence. 

Prima fază a proiectului Trend Residence a fost finalizată în mai puțin de un an

Iar pentru ca un număr cât mai mare de clienți să aibă acces cât mai repede la noile lor locuințe, prima fază a proiectului a fost finalizată în mai puțin de un an. Fiecare client a putut să monitorizeze în mod direct dezvoltarea proiectului, astfel încât să se asigure că totul decurge conform așteptărilor lui de excelență în construcții.

Ne-am ținut toate promisiunile în fața clienților, pentru noi nici nu exista o altă variantă. Ne-am propus executarea proiectului în două faze, dintre care prima să includă 132 de vile și 144 de apartamente. Am urmat traiectoria stabilită, astfel încât clienții actuali și potențiali să poată avea acces la produsul finit în termenul anunțat”, continuă dezvoltatorii Trend Residence

35% dintre case și 17% dintre apartamente au fost vândute. Pentru restul, există deja negocieri avansate

În acest context, încrederea clienților în Trend Residence nu nu a întârziat să apară. Mulți dintre ei s-au arătat interesați de locuințe încă din faza de proiect, iar numărul clienților a crescut direct proporțional cu avansarea lucrărilor. În acest moment, s-au vândut deja 35% dintre case, 17% dintre apartamente și există negocieri avansate pentru restul unităților disponibile, în condițiile în care vânzările au început în vara anului trecut.

Vilele oferă suprafețe perfecte atât pentru familiile mici cât și pentru cele mai mari, iar apartamentele nu sunt mai prejos. Acestea compun blocuri de patru etaje și beneficiază de grădini și terase, adevărate oaze de liniște și relaxare”, adaugă reprezentanții ansamblului. 

Clienții interesați pot face o vizită la show-roomul situat chiar în incinta cartierului, unde sunt prezentate toate tipurile de unități disponibile la vânzare. Acest lucru le va permite potențialilor clienți să vizualizeze cum ar arăta propria locuință în Trend Residence.  Programul de vizită este unul flexibil și include week-end-urile. Astfel, în timpul săptămânii, vizitele se pot face între orele 10.00-19.00, iar sâmbăta și duminica programul este 11.00-19.00. Dezvoltatorii pregătesc deja a doua fază a proiectului, urmând să fie anunțată data exactă a demarării lucrărilor. Pentru a face față provocărilor extinse, dezvoltatorii vă invită și în  birourile din Theodor Pallady nr. 47, cladirea HBC, parter.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

29 January 2015